Tänään ajattelin...

Mikä hyökyaalto mediaa

Kuuntelen tässä kirjoitaessani samalla Michael Bùblen musiikkikoostetta Youtubelta. Tarjottiin hänen viimeisintä singleään kuunneltavaksi samalta kanavalta sähköpostissani, kun olin muka soittanut sitä viimeksi. Ehkä olin. Joka tapauksessa NE TIETÄVÄT. Ne tietävät, mitä katson ja kuuntelen, mitä sivuja selaan. (Voi luoja, tuleepa hyvää musaa! Tää Búblehan ei tee omaa musiikkia, mutta hällä väliä. Minä olen 60-luvun kasvatteja, ne kappaleet jysähtää.)

Luin koko alkuehtoon (kunnes alkoi ilmaantua niitä mikroskooppisia mustia lentäviä viholliskoneita: ulkoavaruuden atomeja, jotka tuhoavat tämän maailman vähitellen: mäkäräisiä!!!) sunnuntain Hesaria, juttuja laidasta laitaan: kammottavista/pelottavista/ihastuttavista tietokonepeleistä, mustien hyödyntämisestä köyhyys-mainoksissa, Afrikan elpyvästä kulutusvoimasta, aidsiin kuolleista ja homoista yleensä, koulujen interaktiivisesta Wilma-systeemistä (jossa joku hermostunut kolumnisti-äiti halusi pestä kätensä kotien vastuusta), vihreästä pyöräilijästä ... Apua, infoa puskee läpi sellaisella voimalla, ettei sille voi mitään. Päälle tulee kuin hyökyaalto. Tsunami.

Saanko pyytää Hesari: hieman vähemmän tarjontaa, eihän tätä enää tavallinen keski-iän loppupuolella oleva täti-ihimen  voi sulattaa. Noh, jos et ymmärtänyt: leikkiähän tämä vain oli. Haluan sanoa: jos joku moittii Hesaria tylsäksi tai yksipuoliseksi, niin hän on väärässä. Yksiselitteisesti väärässä. Ja kuukausiliitettä en ole edes aloittanut. Jos se ilimoja pitelee, niin aionpa laistaa noista ikuisista puutarhahommista ja istua terassilla nenä kiinni siinä magasinessa. Vielä en ole edes kurkannut, mistä Ilkka Malmberg tällä kertaa kirjoittaa (kirjoittaako edes?), mutta osaan jo odottaa. 

Kuulokkeissa edelleen Michael Bùble: Life is a wondeful thing...

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.09 | 17:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

...
15.06 | 20:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

...
15.06 | 16:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

...
18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS