Tänään ajattelin...

Uusi vuosi, parempi itsetunto!

Vaihteeksi tässä uuden vuoden yönä kuuntelen Susan Boylea. Pakko. On pakko aina vaan palata hänen ensimmäiseen esitykseensä Britain's Got Talent v. 2009. Niin käänteentekevää esitystä ei taida olla toista. Aina kuuntelen jonkun muunkin, jonkun esityksen, jossa näen hänen vain kehittyneen ja kehittyneen. Miten VOI takapajulan karaoke-kirkkokuoro-paksukaisesta tulla tuollainen laulaja!? Miten voi? Jos voi Susanista, niin voi meistä jokaisesta tulla vaikka mitä. Ei iällä väliä, ei ulkonäöllä väliä. Uskalla, ole se, mitä sisimmässi olet! Kuuntele vaikka sitten tämä:

Susan Boyle - Wild Horses - Americas Got Talent - 2009

 Jos tarina on sulle jo tuttu, kuuntele sittenkin ja ala uskoa itseesi! 

(Jännä juttu, taas on äkkiä läsnä vahva tervanhaju. Mistä?)

Kun katson ja kuuntelen Susan Boylen Youtube-esityksiä eteenpäin, en voi kuin olla ymmälläni. Tämä on siis mahdollista? On mahdollista ihan oikeasti? Donny Osbourne ja Susan,  Celine Dion ja Susan.  Ja ennen kaikkea Elaine Paige ja Susan. Elaine Paige, jonka hän kertoi olevansa ihanteensa ja esikuvansa, kun ensimmäisen kerran astui arvosteltavaksi ja naurettaksi Britain's got talent-kisassa.

Hyvä luoja, kun katselen näitä ihan uusia you-tubeja! Hänhän on ihan eri ihminen. Ja silti sama. Ei ole enää niitä hölmöjä, muka-varmoja-eleitä, on tasapainoisen oloinen, kaunis, pyöreä nainen. Kansainvälinen tähti. Miten sellaiseksi tullaan? Minäpä tiedän! Osaamalla jotain, mikä tahansa käy, uskomalla itseensä ja olemalla minä. Minä itse.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.07 | 08:24

Oisko ollut mukana Suomen somali-naisia? Höyrätäneiden suomalaisten blondien lisäksi.

...
26.06 | 09:50

Hei!
Hyvin mielellään minäkin vaihtaisin ajatuksia. S-postini on kaarina.dewolff@gmail.com. Vasta pääsin kirjan loppuun ja yksi viikko systeemiä on mennyt!

...
25.06 | 14:20

OLEN ERITTÄIN TYYVÄINEN KIRJAAN JA TULOKSIINI TOIVOISIN VOIVANI KESKUSTELLA TÄSTÄ UUDESTA ELÄMISEN TAVASTA JA KAIKKEEN SIIHEN LIITTYVÄSTÄ.

...
09.06 | 23:05

Päiväkoti lie paras sellaisille, joiden kotiolot - ikävä sanoa -ennakoivat mahdollista syrjäytymistä. Välittävä, osaava koti tietenkin antaa hyvät eväät!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS