Tänään ajattelin...

Terroristeja, voi jehna!

"Pitäiskö soittaa poliisille?"

"Ei kannata. Me hoidetaan tää itse."

Hoituuhan se, miksei hoituisi, onhan puoli kolmatta alakoululuokkaa asialla.

Tyttären rivaripätkän vastapäisellä tontilla on asumatta oleva talo. Vanha tontti, omenapuut ja kaikki. Kuolinpesän omaisuutta kaiketi.

Mutta nyt on ilmennyt tontilla ja talossa jotain salaperäistä liikehdintää. Kommandopipo-mies kurkisti ikkunasta, seuravana päivänä tällä oli jo ase, jolla osoitteli. Lapsenlapsi kaverinsa kanssa oli uskaltanut jo kohtalaiselle lähietäisyydelle. Henkensä kaupalla. Melkein.

Eilen (jolloin puoli luokkaa oli hälytetty paikalle) oli ikkunasta kurkistellut myös toinen kaveri: naamioutunut luultavasti, koska kasvot olivat olleet valkoiset.- Joku raskaasti ladattu asehylly talon seinustalla oli romahtanut ihan arvaamattomasti... Rohkeimmat olivat lopulta uskaltautuneet jopa pimputtamaan ovikelloa...

... ja arvaatteko mitä! Kukaan ei tullut avaamaan. Kukaan ei uskaltanut. Terroristit tiesivät, että hedät oli havaittu.

Mummi pidätteli henkeään, kun kuunteli kertomusta. Josko pitäisi poliisille? No ei, ei kande, ne ei tee mitään.

Eihän ne ennenkään, siihen aikaan kun olivat vastassa vain tavalliset rosvot. Saati silloin kun olivat kyseessä länkkärit ja intiaanit.

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Jarmo | Vastaa 20.04.2014 23.53

Alhovuoren eläkkeellä oleva sheriffi sai varman vihjeen terrorististä. Kyseinen henkilö saa olla varuillaan, sillä terroristin olinpaikat on tiedossa.

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.05 | 20:49

minulla samat oireet jo 8 vuotta joka päivä.keinuntaa kävellessä hämärässämyö pahempi. aamuisin kaikki paikallaan muutaman tunnin kun liikkuu rauhallisesti, mut

...
21.11 | 23:22

Toi urheilun seuraamattomuus ja kyvyttömyys ymmärtää yhteisöllistä onnentunnetta maaleista ja voitoista on oltava geneettistä.

...
08.11 | 20:37

Mihin noita yksityisiä tarvitaan, kun julkinen puolikin toimii, ainakin vakavien sairauksien kohdalla hyvin! Ja kun niille tulee hoppiöu, tuovat julkiseen hoito

...
08.07 | 08:24

Oisko ollut mukana Suomen somali-naisia? Höyrätäneiden suomalaisten blondien lisäksi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS