Tänään ajattelin...

Pari leffaa, mieltä ylentävää!

Välillä en edes jaksa katsoa elokuvia ( siis tv:stä), vaikka olen aikamoinen friikki.

Mut nyt täytyy mainita pari, jotka, jos eivät nyt sentään pysäyttäneet, niin antoivat ajattelemisen aihetta.

Eka tuli eilen Teemalta, nimi oli Alaviite, oisko ollut israelilais-amerikkalainen, joka tapauksesa kertoi kahdesta Talmudin tutkijasta, isästä ja pojasta. Kilpailijoita keskenään ja sosiaalinen ja suosittu poika oli päihittänyt totisen ja negatiivisen isänsä jo kaikissa nimityksissä. Nyt lopultakin isä, vanhanaikaisine tutkimuksineen sai tavoitellun palkinnon! Kunnes kävi ilmi, että palkinto olikin tarkoitettu pojalle, nimet oli mennet sekaisin. - Hieno filmi, komediaksi mainittu, mutta sitähän se ei tietenkään ollut. Moraalista oli kysymys, valheesta ja asioiden tärkeysjärjestyksestä. Ihmiselämän monimutkaisuudesta.

Samoin oli tämän illan AVA:lta tullut leffa. Kirjailija luennoi kirjastaan, jossa nuori, epäonnnistunut ja masentunut kirjailija on löytänyt vahingossa käsikirjoituksen, jonka kopioituaan hän pääsee maineeseen ja palkitaan. Vanha mies, jolta kässäri oli hukkunut, löytää tämän kaverin, jonka nimissä siis hänen kässärinsä julkaistiin. Mies haluaa kertoa hänen kirjansa varastaneelle koko tarinansa...- Heno juttu. Monitasoinen.

Ja antoi TAAS ajattelemisen aihetta tällaiselle tee-se-itse-kynäilijälle.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.05 | 20:49

minulla samat oireet jo 8 vuotta joka päivä.keinuntaa kävellessä hämärässämyö pahempi. aamuisin kaikki paikallaan muutaman tunnin kun liikkuu rauhallisesti, mut

...
21.11 | 23:22

Toi urheilun seuraamattomuus ja kyvyttömyys ymmärtää yhteisöllistä onnentunnetta maaleista ja voitoista on oltava geneettistä.

...
08.11 | 20:37

Mihin noita yksityisiä tarvitaan, kun julkinen puolikin toimii, ainakin vakavien sairauksien kohdalla hyvin! Ja kun niille tulee hoppiöu, tuovat julkiseen hoito

...
08.07 | 08:24

Oisko ollut mukana Suomen somali-naisia? Höyrätäneiden suomalaisten blondien lisäksi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS