Tänään ajattelin...

Tähtiä ropisee!

Elokuvalle. Siis minulta, ei Hesarin arvostelijalta. Häneltä tuli vain kolme, minä antaisin vaikka viisi kuusi, jos se olisi sopivaa. Mutta eihän se ole, jos leffa ei ole jotenkin ERITYISEN taiteellinen. Mutta jospa annankin vain tällaisen eläkeläis-tavis-katsojan  tähdet: siis olkoon kuusi kappaletta.

Elokuva oli Harjoittelija, pääosissa Robert De Niro ja Anne Hathaway. Oscaritkin antaisin vielä molemmille Vau.

Lämminhenkinen draama, sanoi Hesari. Sitä se oli. Lämminhenkinen ja opettava. Ilman hölmöjä kliseitä elokuva näytti, että nuorista ja vanhoista voi olla kovastikin iloa ja hyötyä toinen toisilleen. Nuoret osaavat, painavat tukka putkella tätä digiaikaa, vanhat miettivät entisiä, mutta elävät myös tässä hetkessä, siinä missä pystyvät. Ja pystyväthän he. Ei tietotekniikan osaaminen ja nenä kiinni älypuhelimessa oleminen ole sitä ainoata elämää!

En mitenkään käyttäisi tästä elokuvasta sanaa riemastuttava, mutta sitä se välillä oli. Välillä jopa itketti ja nauratti yhtä aikaa. Silti se ei ollut mikään kevyt komedia. Ainesta on klassikoksi.

Aihe oli tuore, idea ihan mahtava (elokuvan firman idea senioreitten palkkaamisessa olisi hyvinkin käyttökelpoinen! Ja sitähän tekee esim HOK-Elanto, minäkin teen keikkaa vähän väliä.)  ja toteutus lämmin, todentuntuinen. Näyttelijöiltä puuttuivat maneerit, De Niroltakin!

Eli: menkää katsomaan!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 20:06

Voi kiitos Liisa! Oli ihana pitää kursseja, kun kaikki olivat niin vastaanottavaisia ja olin itse innostunut niistä asioista. Terv. Kaarina

...
tänään | 18:56

Katselin ET:n vaatekuvia ja tulit mieleeni vuosien takaa, iloisena, reippaana, huumorintajuisena, selkeäsanaisena - arvaatko?
OAJ:n monilla, monilla kursseilla

...
11.04 | 13:57

Kiitos Kaarin. AIVAN kelvot pohjat, nyt vain näkymä ns. ETUsivustasi.

...
26.03 | 15:30

Luit ja itkit, itkit ja luit... Niin Sinulta kuullostavaa! (y)

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS