Tänään ajattelin...

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,

mi hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

Näin kävi, kun Jeesusta seurattiin, tapasi eräs ystäväni sanoa. Ja näin ajattelevat eräät uuskristityt (vaiko uudestisyntyneet) Amerikassakin, sekä lukuisat muut. Ei kuitenkaan enemmistö! Se on se vaalitapa, joka saa tällaisen tuloksen aikaseksi.Nyt tulee nightmare todeksi ja ovaaliin saliin astuu isännäksi henkilö, joka vihaa naisia, lihavia, muslimeita, hillaryjä, luusereita, latinoja, mustia, eurooppalaisia (idealistejä, paitsi, jos se ideologia tulee tuolta meitin naapurimaasta)... Henkilö, joka voi tästä lähtien kähmiä naisia oikein luvan kanssa (tämä ei tietenkään tarkoita, että asianomaiselta tarvitsisi mitään lupia kysellä, siitä vaan, käy kiinni tissiin ja kankkuun!), melkein puolet amerikkalaisista on antanut luvan! (Tiedäthän: äänestäessäsi Trumpia annat samalla suostumuksesi jne jne). Kaikki söpöt missitypyt nyt harjoittelijoiksi Valkoiseen taloon, ei ole enää pelkoa oikeudenkäynneistä, jos käry käy. Haa, nythän voisikin siellä järjestää vaikka Miss White House-kisat ja First Lady voisi pitää meikki- ynnä muita tyylikursseja omassa buduaarissaan.

Eilisessä Stephen Colbertin Late Night-showssa elettiin vielä vaali-illassa ja seurattiin tuloslaskentaa. Vieraana oli myös tiedemies Jeff Goldblum (myöhemmin myös vieraana omana itsenään, mutta hän käy hyvin myös tiedemiehestä, koska on esittänyt tällaista niin monesti). Häneltä kysyttiin, miten tämä on mahdollista. Hän selitti, että on kehitetty jostain ORANSSISTA möhkäleestä jotain, joka on oppinut puhumaan, kävelemään jne. Ei osattu odottaa, että se todella toimisi... Siis vähän niinkuin Frankensteinin luoneet tiedemiehet. "Osaako se myös avata ovia?" kysyi Colbert. "Ei, ei toki. Sillä on niin pienet kädet", vastasi tiedemies Goldblum.

Noh, sehän on niin, että shit happens. Toivotaan, että elämä tällä pallon nurkalla ei menisi pois raiteitltaan, eikä kellahdettaisi ihan yli laidan.

Pekka Mykkänen kirjoittaa tämänpäiväisessä kolumnissaan (HS A4), että on menossa kollektiivinen muistinmenetys. Pyritään unohtamaan, että Trump ollisi rasisti, aggressiivinen, ylimielinen  ja arvaamaton.  Kymmenet republikaanipuolueen johtohenkilöt allekirjoittivat ennen vaaleja kirjeen, jossa ilmaisivat huolensa siitä, että Trump olisi Yhdysvaltain historian vastuuttomin presidentti.

Oikeasti uskon enkeleihin ja ufoihin. Koska tahansa voivat enkelit Gabriel ja Mikael laskeutua taivaasta tai saattaa lehahtaa laivue ufoja jostain universumin kaukaisimmalta laidalta, miljardin valovuoden päästä ja laskeutua jonkun Matti Mönkkösen pellolle tai Koskelan Jussin suon laitaan. Se nyt ei olisi ihme eikä mikään nykymaailmassa, jossa on kummempaakin nähty. Mutta se, että Trumpista kehkeytyisi muuta kuin "you are fired"-tosi-tv-tähti-pressa, se ei kyllä ole  mahdollista.

 PS. Mutta Se, mikä on totta: orange is the new black. Jeees. Ikävä kyllä tulee tosi ikävä sitä mustaa. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.09 | 17:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

...
15.06 | 20:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

...
15.06 | 16:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

...
18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS