Tänään ajattelin...

Surua puserossa

Mikä se olis se pahin, jonka kokisit tässä ja nyt? Niin, kohdallesi osunut terrori-isku, syöpä-diagnoosi, potkut töistä... Hyvä luoja, jokainen juttu jokaiselle on juuri se, mikä oli ehkä kuulunutkin tulla osaksesi. Tai sitten ei. Kaikki oli vain sattumaa.

Nyt juuri olen tässä käärmeissäni Pieterille sitä, että hän oli (taas) nähnyt karhun. Oli siis nähnyt karhun meidän mökkitiellä, eikä vaivautunut kertomaan sitä minulle. Ei halunnut kertoa. Tänään kuulin naapureilta, että karhu oli jopa hyökännyt, Pieter oli joutunut polkemaan henkensä edestä pakoon. Waya olis halunnut mennä ärhentelemään, mutta oli onneksi totellut Pieteriä. - Karhulla oli ollut kolme poikasta suojeltavanaan, näin oli kerrottu myöhemmin. Pieter joutui kertomaan karhusta pari viikkoa myöhemmin, senkin vain, kun hän yllättäin tarjoutui tulemaan mulle henkivartijaksi metsään, sieni- ja marjaretkelle.

Niin, mitäpä sanot tästä! Aika monimutkainen psykologinen kuvio. Hän ei "tule kertoneeksi", kun ei nyt ollut niin relevanttia, mitäpä tuosta, sitähän sattuu. Karhuja nyt juoksentelee silloin tälöin meidän mökkitiellä.

Juhannuksena hän pelasti  yhden rouvan kanavasta. Eipä tuota nyt tarvinnut kertoa vaimolle. Sitähän nyt sattuu, rouvat nyt vaan joutuvat veden varaan kanavassa, tarviiko nyt tuosta  tehrä numeroo. Tuli ilmi tämäkin tapahtuma sitten ihan vaan sattumalta

Mutta nyt tuli sitten ihan puskista jymyshokki-uutinen: meidän ihanat (mökki)naapurit ovat eroamassa.

Siinä sinä istut tämän uutisen kanssa. Kyyneleet valuvat. Pieter on vihainen ja sanoo: take anohter glass of wine! - No, sehän se varmaan auttaa.

Ihminen on niin outo olento. Joku tulee vihaiseksi, kun on oikeasti peloissaan tai surullinen.

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.06 | 23:05

Päiväkoti lie paras sellaisille, joiden kotiolot - ikävä sanoa -ennakoivat mahdollista syrjäytymistä. Välittävä, osaava koti tietenkin antaa hyvät eväät!

...
09.06 | 18:57

Hyvä kirjoitus mutta eiköhän myös kotona olevat lapset opi taitoja kun opetetaan ja luodaan sosiaalisia tilanteita, päiväkoti ei ole ainoa paikka niitä oppia

...
26.05 | 20:06

Voi kiitos Liisa! Oli ihana pitää kursseja, kun kaikki olivat niin vastaanottavaisia ja olin itse innostunut niistä asioista. Terv. Kaarina

...
26.05 | 18:56

Katselin ET:n vaatekuvia ja tulit mieleeni vuosien takaa, iloisena, reippaana, huumorintajuisena, selkeäsanaisena - arvaatko?
OAJ:n monilla, monilla kursseilla

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS