Tänään ajattelin...

Tosi teeveetä

Kylläpä on nyt epäkiinnostavia tyyppejä Ensi Treffeissä! Uskon, että ihmisinä sattavat olla mukavia, mutta katsojan näkökulmasta kaikki ovat ...hm... Miehet ainakin nynnyjä ja koko sakki hihitteleviä, kameraa ujostelevia taviksia. Mitä mielenkiintoista heissä on? Mitään muuta ei puhuta kuin arkiasioita, varmaan tärkeämmät jätetään kameran ulkopuolelle. Toivottavasti puhutaan edes silloin jotain syvällisempää, onhan sentään kyseessä vakava kokeilu, ollaan ihan oikeasti naimisissa. Tämä kausi saa ajattelemaan, onko tässä sittenkään mitään järkeä. Epätoivoisia sinkkuja, jotka haluavat parisuhteen hinnalla millä hyvänsä, kun aiemmat eivät ole onnistuneet tai niitä ei ole ollut. Ovatko nämä asiantuntijat tällä(kään) kertaa osanneet ollenkaan nähdä sinkkujen olennaisimpia piirteitä, ovatko he oikeasti jaksaneet paneutua näiden tarjokkaiden olemuksiin?

Vain Elämää-ohjelmassa sen sijaan puhutaan syvällisiä, uskoisin, että lounas- ja päivälliskeskusteluista päätellen puheissa mennään vielä syvemmälle ytimeen, kun kamerat sammuvat. Kun nyt jo siinä kameroiden edessä käydään läpi lapsuuden ja nuoruuden  kipeitä kohtia, esiintyvän ja luovan taiteilijan angsteja, epäonnistumisia, pelkoja, ihmissuhdeongelmia. Ja sitten ne esitykset! Kun The Rasmuksen Lauri Ylönen laulaa todella sydämestään Aulikki Oksasen ja Kaj Chydeniuksen "Sinua sinua rakastan", niin tulee tunne, että ollaan jonkun suuremman äärellä. Laulajat oppivat toisiltaan asennetta, elämänkatsomusta, kokemusten tuomaa viisuatta sekä samalla tuovat meille katsojille uutta näkökulmaa niin räppäreihin kuin tanssilavojen tähtiinkin.- Meillä ei vaan taida olla enää reservejä, mistä ammentaa uusia laulajia... Hei, mutta eikös meillä jo ollut yksi kertauskurssi: sellainen joka oli koottu aiempien ohjelmien laulajista. Niitä lisää, kiitos!

Siis tosi-teeveetä. Älkää pelätkö, en seuraa maajusille morsianta, en diiliä, saati sitten jotain love-islandia, noh, näitähän riittää. Tiedän kuitenkin joitakin ihan tolkun ihmisiä, jotka katsovat niitä morsiuspukuja tuhdeille tai häät sulhasen tapaan... Leveä hymy

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.07 | 08:24

Oisko ollut mukana Suomen somali-naisia? Höyrätäneiden suomalaisten blondien lisäksi.

...
26.06 | 09:50

Hei!
Hyvin mielellään minäkin vaihtaisin ajatuksia. S-postini on kaarina.dewolff@gmail.com. Vasta pääsin kirjan loppuun ja yksi viikko systeemiä on mennyt!

...
25.06 | 14:20

OLEN ERITTÄIN TYYVÄINEN KIRJAAN JA TULOKSIINI TOIVOISIN VOIVANI KESKUSTELLA TÄSTÄ UUDESTA ELÄMISEN TAVASTA JA KAIKKEEN SIIHEN LIITTYVÄSTÄ.

...
09.06 | 23:05

Päiväkoti lie paras sellaisille, joiden kotiolot - ikävä sanoa -ennakoivat mahdollista syrjäytymistä. Välittävä, osaava koti tietenkin antaa hyvät eväät!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS