Tänään ajattelin...

Terveydenhuollon

kulmakivi, eräs niistä, on henkilökunta.  

Nyt aamulla tässä pojan tapauksessa kävi ilmi, että vaikka tulehdusarvot ovat taas pilvissä, ei kasvaimen suurentumisesta klo 21 illalla annettu tieto (oikein soitettu terveyskeskuksesta!) perustu muuhun kuin jonkun hoitajan, mahdollisesti lähihoitajan, omaan arvioon. Tytär, joka työkseen kouluttaa lähihoitajia on kertonut kauhutarinoita, miten jotkut opiskelijoista eivät ymmärrä eivätkä edes välitä ymmärtää peruasioista, lääkkeiden annostelulaskuja, potilaan kohtaamista, hoitajan vastuuta jne. Ja sitten nämä hoitavat meitä!

TAYSista oli puolestaan sanottu, ettei heillä ole kuvaa otettu ja muualla sitä ei oteta. Poika on pitkin yötä laittanut terveyskeskuksesta viestejä vaimolle, viimeisiä toiveita, luopunut toivosta täysin. Vaimo on itkenyt koko yön ja minä äiti puoli yötä. Jostakin syystä CRP on siis tosi korkealla taas, poika on viety takaisin sairaalaan ja tilannetta yritetään selvittää.

Miniä on valittanut terveyskeskukseen, kysellyt, miten on mahdollista, että  jopa miehelle itselleenkin kerrotaan tällaista! Hoitaja on saanut miehen täysin luopumaan toivosta. Miniä aikoo ottaa yhteyttä potilasasiamieheen. Terveyskeskus on kylläkin suositellut soittamaan vain ylihoitajalle...

Mikä soppa, pelkästään jonkun henkilön piittaamattomuuden ja osaamattoman takia! Eipä todellakaan ole vaara ohi, mutta ainakin hetkeksi voidaan silmät kuivata ja elätellä taas toivoa!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

08.07 | 08:24

Oisko ollut mukana Suomen somali-naisia? Höyrätäneiden suomalaisten blondien lisäksi.

...
26.06 | 09:50

Hei!
Hyvin mielellään minäkin vaihtaisin ajatuksia. S-postini on kaarina.dewolff@gmail.com. Vasta pääsin kirjan loppuun ja yksi viikko systeemiä on mennyt!

...
25.06 | 14:20

OLEN ERITTÄIN TYYVÄINEN KIRJAAN JA TULOKSIINI TOIVOISIN VOIVANI KESKUSTELLA TÄSTÄ UUDESTA ELÄMISEN TAVASTA JA KAIKKEEN SIIHEN LIITTYVÄSTÄ.

...
09.06 | 23:05

Päiväkoti lie paras sellaisille, joiden kotiolot - ikävä sanoa -ennakoivat mahdollista syrjäytymistä. Välittävä, osaava koti tietenkin antaa hyvät eväät!

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS