Tänään ajattelin...

Vale-uutisia

Puhelimen Iltasanoma-sovelluksesta (se sana löytyi sittenkin) juuri luin, että joka viides amerikkalainen ei tiedä eroa Corona-oluen ja korona-viruksen välillä. Jättävät Corona-oluen ostamatta. Luin myös, että Trump on puheessaan jossain vaalitilaisuudessa sanonut, että korona-virus on demokraattien salajuoni hänen kampanjaansa vastaan.Ihan niin kuin oli se, että venäläiset muka olisivat jotenkin pyrkineet vaikuttamaan edellisiin vaaleihin. Niin uskomattomia väitteitä, että ehkä eivät ole totta - tai sitten ovat. Ei tiedä enää yhtään mistään mitään. Ennen kun luki lehdestä niin se oli totta. Kun kerran ihan lehdessä sanovat!

Mutta nuo "uutiset"? Eiväthän amerikkalaiset nyt NOIN tyhmiä voi olla!? Panettelua! Mustamaalausta! Media taas levittelee jotain valeuutisiaan, vaiko ...? Onneksi meilä on niin hyvät reportterit paikalla, sellaiset joihin luotamme.

Pitääkö nyt Trumpin julistaa sota virukselle, vai miten? Yksi on jo (vasta) kuollut, demoktaattien aikaansannosta varmaankin - ja kansa uskoo! Trumpin on melkein onnistunut purkaa Obaman terveydenhoitosysteemi, joten köyhät (joilla ei oo vakuutusta) sitten ehkä joutavat kuolemaan, kun demokraatit saavat viruksen levittyä tarpeeksi laajalle.

Uskoko tai älä. Oli ehkä vale-uutinen koko juttu 😎

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

25.05 | 20:49

minulla samat oireet jo 8 vuotta joka päivä.keinuntaa kävellessä hämärässämyö pahempi. aamuisin kaikki paikallaan muutaman tunnin kun liikkuu rauhallisesti, mut

...
21.11 | 23:22

Toi urheilun seuraamattomuus ja kyvyttömyys ymmärtää yhteisöllistä onnentunnetta maaleista ja voitoista on oltava geneettistä.

...
08.11 | 20:37

Mihin noita yksityisiä tarvitaan, kun julkinen puolikin toimii, ainakin vakavien sairauksien kohdalla hyvin! Ja kun niille tulee hoppiöu, tuovat julkiseen hoito

...
08.07 | 08:24

Oisko ollut mukana Suomen somali-naisia? Höyrätäneiden suomalaisten blondien lisäksi.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS