Tänään ajattelin...

Se käy niin kätevästi!

Varaapa aika vaikka labraan. Iisi homma. Mene Omakantaan (kirjaudu sisään: valitse pankkiyhteys. Minun tapauksessani Nordea. Kirjoita pankin käyttäjäntunnus, ok, käskee avaamaan tunnusluvut. Missä se pirun puhelin taas luuraa? Sieltä siis tunnusluvut -ovat t:ssä, eivät n:ssä, niinkuin Nordea-, kas hups, onnistui! Omakannassa ollaan, sieltä etsimään kohtaa, josta voisi varata uuden labra-ajan (kun se perhanan huono kolestroli oli 4,1 ja maksimi sais olla 3. Jopa lehdestä luin, että oikeastaan saisi olla max 1,8, sydänriskiryhmäläisillä 1,4. Pakottavat ottamaan kolestorililääkettä, lupasinkin melkein, jollei nyt kotikonstein laske 🤒). Eihän se ajanvaraus sieltä löydy. Mutta tarkistetaanpa kuitenkin vielä ne labratulokset, kun kerran Omakannassa ollaan!  Paperikalenterini kertoo (hui, kun olenkin vanhanaikainen, paperikalenteri!), että labrassa olen käynyt 7.4., mutta Omakannassa päivämääräksi on merkitty 8.3. Jokaisen näytteen kohdalla on kuitenkin oikea päivämäärä. Mihinkä kirjoitan oikaisun? Ei löydy kohtaa. Eikä voi varata uutta labra-aikaa. Niinpä ulos ja sitten seuraava osoite on Terveyskansio Espoo. Sinne voin kirjoittaa Omakannan päivämäärävirheestä. Itsekin olen numerosokea, joten virhe on minusta hyvin looginen. Mutta entäs se labra-aika? Ei löydy varausmahdollisuutta. Googlaa: ajanvaraus laboratorio. Taas ihan uusi sivusto. Niinpä tietenkin. Eihän terveyskeskuksella ja HUS:n labralla ole mitään tekemistä keskenään, olinpa taas kerran pölvästi.

Ilo on suuri, kun lopulta löytyy HUS laboratorion kalenteri, josta noin vaan nappaat sopivan ajan sopivalle viikolle sopivaan labraan. Kyllä tämä käy sitten kätevästi!

Mitähän muuta tässä varailisi samantien, kun läppäri kerran on auki?

PS. Kotikonstit kolestrolille: Benecol-juoma joka päivä -yks ystävä sanoi, että se se vasta nostaakin kolestrolia. Toinen puolestaan vakuuttaa, että kolesterolin pitääkin vanhemmalla iällä olla korkealla-. Leivän päälle kammottavaa Pro-Activiaa. Tai Benecolia. Punariisipillereitä luontaistuotekaupasta. Kaikki nämä keinot  alentavat tehokkaasti kolesterolia jo parissa kolmessa viikossa, näin lupaavat. Jännä nähdä. - Ai ai, leipää ei saa syödä! Kun ne on just ne hiilarit, jotka todellisuudessa nostavat sitä kolesterolia! Ei siis voi, eikä kookorasva. Siis eikö?

Toissapäivänä leivoin pullaa. Voihan sitä leipoa, kun naapurilta sain margariinia. Tai pitää leipoa, mihin muuhun leivontamargariinia muka voisi käyttää? Transrasvaa. Mistähän naapuri sitä oli saanut, kun takuulla ei ikinä leivo. Minä taas en ole leiponut muutamaan vuoteen! Mutta nyt leivoin, ja muutaman korvapuustin sitten söinkin.

Kyllä tuore pulla sitten on ihanaa!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Kaarina | Vastaa 15.06.2021 20.17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

Mona Ahola | Vastaa 15.06.2021 16.12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.09 | 17:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

...
15.06 | 20:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

...
15.06 | 16:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

...
18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS