Tänään ajattelin...

Banaanivaltioissa soditaan

Eikös se niin ole? Jossain kolmansissa maissa, ei sivitysvaltioissa, ei toki. Niiden sodat on jo sodittu ja demokratia juurrutettu syvään maahan.

Nyt on 20 vuotta Afganistania demokratisoitu, saa riittää. Jos ei kelpaa, antaa olla. Otan omat lehmät pois ja meen omaan pihaan leikkimään! Palautetaan elossa olevat omiin maihin, Amerikassa heitä tarvitaan pian enemmän kuin muualla. Todennäköisesti Boogaloo poikien tai Proud Boysien riveissä, kun nämä valmistautuvat aseelliseen kapinaan. 

Näin nimittäin uhosivat hiljattaisessa Ulkolinjan dokumentissa Amerikan äärioikeiston kapina (Frontline: American insurrection) nämä hawaijinpaitaiset boogaloo-pojat ja keltamustin tunnuksin koristautuneet Proud Boysit, että seuraava vaihe on aseellinen kapina. Sisällissota?  Nämä ovat just niitä, joita Trump kutsui marssille Capitolille: "and we will fight like hell", hän sanoi, toivoi ja/tai/vai kehoitti. Samat joukot ja ihan samat tyypitkin ovat riehuneet siellä sun täällä, suunnitelleet kongressiedustajien ja poliisien kidnappaamista, tappamista.  On käynyt ilmi, että monet näistä ovat veteraaneja, huomattavasti suurempi prosentuaalinen osa kuin koko kansasta.

Hampaisiin asti aseistautuneena saa Amerikassa kulkea! Pitäähän kotiaan ja perhettään saada puolustaa. Mitä he haluavat? Vain vapautta, vapautta tehdä mitä haluaa, ihan mitä haluaa. Kohta siellä varmaan papillakin on kaavun alla joku automaattiase. Että hyvin menee, kun meidän presidentti on meidän tukena. Trumphan on tietenkin se oikea vallanpitäjä, Biden vain varasti vaalit ihan tuosta vaan! Mutta täältä tullaan, kyllä me vielä näytetään!

Oikeasti on todellinen pelko, että näyttävätkin. Pyrkivät ainakin. Pitääkö sitten EU:n joukkojen ja itäisten Nato-maiden rynnätä tämän banaanivaltion avuksi sotimaan?

Dokumentti oli kylmäävin pitkiin aikoihin!

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.09 | 17:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

...
15.06 | 20:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

...
15.06 | 16:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

...
18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS