Tänään ajattelin...

Puiden merkitys

Taas on kuuntelussa ihan fantastinen kirja: Richard Powersin Ikipuut. Alkuperäinen nimi: Overstory.

Tytär puhui tästä jo pitkään ja lopulta ostin äänikirjan. Mikä elämys! Puiden tarinat, ihmisten tarinat, kaikki kietoutuu jotenkin yhteen. Kirjan tarinoissa jokainen ihminen on tai joutuu olemaan jollakin tavalla yhteydessä erilaisiin puihin, tajuamaan niiden ikuisuuden, niiden merkityksen ja tärkeyden. On tiedenaista, juristia, tietokonenörttiä, Vietnamin veteraania, kylähullua, maahanmuuttajaa. Tuntuu, että tämän jälkeen katson puita vieläkin tarkemmin kuin ennen. 

Aina olen puista tykännyt, olen sellainen puunhalaaja 😉. Kun  joudun polulla hankalaan tilanteeseen, pitää laskeutua tai kiivetä jyrkkää mäkeä, otan tuke puusta. Muistan kiittää. Muutenkin saatan puhua puille. Sellaista hölmöä, ihan nolo myöntää. Mutta tuo kirja avaa enemmän vielä puiden elämää ja historiaa. 

Jopa muistuttaa, että olemme aluperin lähtöisin samasta alkuperästä. Niinhän me olemme, mutta unohdimme sen jo kauan sitten. Kannattaa ehdottomasti lukea!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.09 | 17:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

...
15.06 | 20:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

...
15.06 | 16:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

...
18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS