Tänään ajattelin...

Mukana kuvassa

Piilomainontaa! Eikä ihan niin piilokaan. Hesari kertoi tv-ohjelmista ja youtube-filmeistä, jotka on kustannettu näyttävästi tuotemainoksilla. Niinpä tässäkin tulee nyt sitten mainontaa: Alepan kauppakassi, jihhuu!

Olen hieman hengästynyt viimeaikaisesta asiapaperirumbasta. Taas odottaa tuossa yksi virkatodistus, joka puolestaan  johdattaa jäljille jonnekin historian hämärään äidin menneisyydessä. Historia pitää todellakin jäljittää 15-vuotiaasta asti. Maistraatista pitäisi saada tilattua maksua vastaan koko rimsu, ymmärtäisin, mutta kun kyselin, myytiin eijoota: jos on kuulunut seurakuntaan, niin sieltä on kysyttävä!!! (Typerät siviilit, kehtaavatkin meiltä tärkeiltä maistraatin virkamiehiltä kysellä, pitäisi laittaa kunnon hinta puhelintiedusteluillekin, niin johan loppuisivat turhat soitot!). Silti olen sitä mieltä, että maistraatista olisi pitänyt saada koko historia...

Joka tapauksessa, nyt päätin tässä kiireen lomassa tilata kokeeksi Alepan Kauppakassi-palvelusta ruoat kotiin. Tilauksen tein klo 9.20, luvassa on toimitus klo 13-16 välillä. Saa maksaa rahalla tai kortilla. Vihreällä tulevat tietysti bonuksetkin kotiin. Alepan hinnat, tuonti maksaa 6,90 €. Puhelimellakin voi tilata, jos ei konetta ole tai ei hermot riitä näpräämiseen, puhelu maksaa 4,90 € + ppm. Halvempaa koko homma ainakin kuin taksilla kauppaan meno, eikä tartte rahjustaa hyllyjen välejä tuotteita etsimässä ja raahata painavia kasseja autoon. 

No, tässä ei nyt ole ihan kiirekään syynä tähän koetilaukseen, vaan haluan omakohtaisesti tietää, kuinka tämä sujuu. Aion huomenna kertoa talon ihmisille, miten tämä palvelu toimii. Täällä kun on monta huonosti liikkuvaa, eikä kaikilla suinkaan ole ilmaisia taksiseteleitä. Jollakin on käsi poikki, toinen on sairaana sängyn pohjalla jne. Samalla kerron myös s-kortin eduista, olenhan aloittanut uuden urani bonuskorttineuvojana. Juuri niin, bonuskorttineuvojana. Siihenkin vielä menin, niinkuin ei eläkeläisellä kiireitä riittäisi! Mutta kun voi tehtä silloin tällöin, kerran viikossa, kerran kuussa, niin menin mukaan. 

Kyselin jo firmasta tietoja tästä Kauppakassista. Kuulema lapsiperheet käyttävät paljon. Ymmärrettävää, jos on maitolitroja ja perunpusseja raahattavana, kissanhiekoista, koiranruokasäkeistä ja pesupuvereista puhumattakaan! Mutta kun olisin tilannut Pieterille yhden vaivaisen sixpäkin, niin johan vilkkui punaista: tuotetta ei toimiteta kotiin.

Eli kanna itte viinakses.

(Ruoat tuli klo 14.12. Ei paha.)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
25.05 | 20:49

minulla samat oireet jo 8 vuotta joka päivä.keinuntaa kävellessä hämärässämyö pahempi. aamuisin kaikki paikallaan muutaman tunnin kun liikkuu rauhallisesti, mut

...
21.11 | 23:22

Toi urheilun seuraamattomuus ja kyvyttömyys ymmärtää yhteisöllistä onnentunnetta maaleista ja voitoista on oltava geneettistä.

...
08.11 | 20:37

Mihin noita yksityisiä tarvitaan, kun julkinen puolikin toimii, ainakin vakavien sairauksien kohdalla hyvin! Ja kun niille tulee hoppiöu, tuovat julkiseen hoito

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS