Wayasta ja muista eläimistä

Koirankorvat

Kirjat voivat olla koirankorvilla. Enpä ole miettinyt, mistä moinen sanonta johtuu. Puut hiirenkorvilla ja kirjat koirankorvilla. Nyt kuitenkin olen keksivinäni: Kulmia on taiteltu miten sattuu, ihan niin kuin koiralla korvat voivat olla niin ja näin.

Nyt taas täällä maalla, kun kesä vihdoinkin näyttää tulevan, on aikaa tarkkailla Wayaa. Wayan korvia. Välillä ne ovat vaakasuoraan kuin lampaalla (hei, nyt leikitään!), välillä ne ovat pystyssä, toinen kääntyy välillä taakse (mistä on kysymys?), toisinaan taas harottavat napakasti koilliseen ja luoteeseen (etkö jo ala tulla, minä tässä odotan ja odotan!), tai tiukasti päätä myöten taakse (oi ihanaa, sinä juuri, sinua olen odottanut!) ja lukemattomia muita versioita. Voisi oikeastaan kirjoittaa sanakirjan koiran kielestä tarkkailemalla sen korvia. Tietysti myös häntää ja asentoa yleensä, mutta ennenkaikkea korvia.

Tänään tein ruokaa (Waya oli jo saanut gourmet-annoksensa: raakaa jauhelihaa, kypsää lohta ja himpun verran maksaa) ja laitoin siinä samalla Wayan huomista ruokaa purkkiin. Me annetaan etupäässä omatekoista sekoitettuna kaupan nappuloihin. Lauleskelin samalla ja huomasin hauvelin kääntelevän korviaan. Joko kärsi tai ihasteli (olen taipuvainen uskomaan jälkimmäiseen...). Sitten keksi sisällyttää lauluun sanat: "tässäpä on Wayalle huomiseksi! Mami panee jääkaappiin ja huomenna Waya sitten saa!" Jotain sen tapaista. Sen korvat viestittivät taas ihan uusia merkkejä, olihan yhdistelmä niin erikoinen: hänestä ei puhuta vaan lauletaan.

Kyllä se taitaa niin olla: korvat ovat sielun peili. 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

10.09 | 17:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

...
15.06 | 20:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

...
15.06 | 16:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

...
18.05 | 12:34

Hei,
Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä teitkö joitain harjoituksia oireiden helpottamiseksi? Itsellä ollut samanlaisia oireita nyt.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS