Wayasta ja muista eläimistä

Ilotulitus on koiralle jotain ihan muuta kuin iloa!

Tänä vuonna olimme Espoossa Uutena vuotena. Olipa tosi järkytys koirulille! Pauke alkoi jo edellisenä päivänä, jatkui aaton aamulla ja varsinkin illalla. Tietysti myös seuraavana päivänä.

En ollut tajunnutkaan, miten kauheaa se voi olla eläimelle. Kuuleeko se jotain ylimääräisiä ääniä? Vihellyksen, kun raketti lähtee, sähinää, ujellusta? Mikä siinä on NIIN pelottavaa? Täytyy olla jotain, jota me ihmiset ei voida aistia.

Edellisenä vuonna oltiin mökillä. Naapurit ampuivat raketteja ihan pienesti ja säälliseen aikaan. Waya taisi juosta kotiin silloinkin. Ei vaan niin kovasti pantu merkille. Naureskeltiinkin vissiin.

Ainahan Waya on ukkostakin pelännyt. Mutta nyt tämä ilotulitteiden pauke oli todella ihan liikaa. Pieter oli hiukan vähätellyt (tosin kiroillut rakettiensa kanssa pelaajia!), kun sanoin, ettei kannata viedä Wayaa ulos klo 18. Lähti kuitenkin pokkana, mutta tuli takaisin 3 minuutin päästä. Ilmoitti, ettei onnistu, koira ei hievahdakkaan. Vetää vain kotiin päin.

Panee miettimään niitä koiria, jotka joutuvat kestämään sodan melskeen. Päivästä päivään, yöstä yöhön. 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

tänään | 15:30

Luit ja itkit, itkit ja luit... Niin Sinulta kuullostavaa! (y)

...
19.03 | 20:36

Jos haluat vielä lisää tietää', kirjoita s-postiini.

...
19.03 | 20:34

Kaksi kuukautta kesti, Nyt on ollut silloin tällöin samanlaisia tuntemuksia. Kuulo palautui, kun olin saanut kortisonia, kuulema vain 30 %:lla palaa ennalleen.

...
19.03 | 17:47

Hei Kaarina, mikä tilanteesi on tällä hetkellä? Saitko apua MdDS tautiin? Itsellä tuli tämä sama tauti risteilyn jälkeen ja keinunta on jatkunut jo 2 viikkoa.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS