Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Tänään vaihteeksi Hesarissa pähkäiltiin tätä Ameriikan presidentiksi pyrkivää Trumpia. Hänestä on kuultu jo kaikki olennainen, mutta lisää on takuulla tulossa, kun se  varsinainen mutapaini alkaa. Aikaahan on vielä maraskuuhun! Siellä ei kyllä emmitä kääntää viimeistäkin kiveä nurin, josko sieltä vielä joku nilviäinen löytyisi, jolla toista ehdokasta voisi liata.

Käsittämätöntä on kuitenkin täältä meidän suunnasta katsoen se, että niin monet amerikkalaiset (republikaanit) uskovat sen kaiken, mitä Trump heille syöttää. Että ilmastonmuutos on kiinalaisten juoni, että Obamalla oli ilmiselvästi jotain tekemistä tämän Orlandon joukkosurman kanssa ja että hän muutenkin on jollakin tapaa terroristien asialla. Trump on sanaillut monenlaista tähänastisen kampanjansa aikana: muslimeista, meksikolaisista, naisista, oliko myös homoista, en muista nyt. Olisi se kamalaa, jos hänestä pressa tulisi. Ei voi tulla. Vai voisiko? – Miten ihmeessä USA on selvinnyt näin kauan sen luonnottoman, mustavalkoisen kaksipuoluejärjestelmänsä kanssa? On siellä vaihtoehdot vähissä! Seköhän se panee hutkimaan toista ehdokasta oikein olan takaa? Jos olisi enemmän ehdokkaita, enemmän puolueita, auttaisikohan se. Vai onko se kulttuuri ja se mystinen kansan luonne?

Mutta se, että uskotaan melkein mihin vaan! Mites meillä olisi, jos tutkittaisiin. Menisikö monella prosentilla läpi esimerkiksi se, että maailmaan hallitsevat liskohumanoidit, jotka voivat muuntautua (ihmisen näköisiksi varmaankin). Jenkeissä kuulema 4 % ihmisistä uskoo, ainakin Hesarin artikkelin lähteen mukaan. Kyllä meilläkin uskotaan: kummituksiin, enkeleihin,  jälleensyntymään, Jeesukseen, karmanlakiin ja Noora Karman temppuihin. Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen porukkaan. Jotkut kiistää holokaustin, koska eivät usko siihen. Moni kyllä uskoo tutkimuksiinkin (tosin nekin niputetaan kuulemma monesti vain mielipiteiksi monien joukossa), kunnes tulee toinen tutkimus, joka kumoaa edellisen. Nääs kehitys kehittyy.

Ja johonkinhan sitä ihmisraukan pitää uskoa, se kai on sisäänrakennettua. Uskotaan sitten ihan sovinnolla, että Obama on muslimi (vaikka varmistettu tieto kertoo toisin), hänhän voi olla vaikka salaa kääntynyt, kuka sen tietää. Uskotaan, että Elvis elää ja natsit muutti kuun pimeälle puolelle.

JA uskotaan, että Hilary voittaa ja Ameriikkaan koittaa ikuinen onni. Ja kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun.

20. kesä, 2016

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...