Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

"Eihän se lippu vain ole ensi kuulle", kyseli Pieter, kun kerroin, että taas kerran - ehkä neljännen- olin menossa vääränä päivänä junaan. Mikähän tässä oikein mättää? Dementiako vai mikä?

Piti lähtemäni eilen, lauantaina Heinävedelle. Ostin lipun netistä, tarkistin muka moneen kertaan, että TÄLLÄ kertaa on oikea aika ja paikka, mutta eikös vaan satu silmiin bussipysäkillä (jossa tietenkin myös seisoin väärään aikaan, arkipäivän aikataulun mukaista bussia odotin...), että lippu onkin sunnuntaiksi!  Onneksi ei sentään ollut edelliseksi päiväksi. Niin usein sählään näitten junailujeni kanssa, kerran olin myös väärässä IC-junassa. Oikea oli IC5 ja menin IC35:een, kun ajattelin - siis muka viisaasti päättelin - että joku virhe on joko lipussa tai Pasilan aseman näytössä. Toinen juna meni Joensuuhun ja toinen Kuopioon. Onneksi molemmat sentään Kouvolan kautta, joten vaihto oikeaan junaan onnistui Kouvolassa. Mutta onhan se noloa, kun on lipussa sama paikka kuin jollakin toisella. Kerro siinä sitten ylimielisesti, että "anteeksi VAAN, tämä paikka on kylläkin minun!" Jess. 

Elokuvaliput ostan myös netistä. Niissä en ole vielä sekoillut - kopkop (koputan tässä puuta). Mutta, kun on nämä aikatauluongelmat vaikuttavat ylitsepääsemättömiltä, niin kerran olen seissyt kaikessa rauhassa pysäkillä kotitalon vieressä, kun ystävätär on soittanut leffateatterilta, että missäs viivyt. 

Olisko syytä pohtia syvällisemmin, miksi tämä on mulle ongelma. Pitäiskö mennä tohtorin pakeille neuvotteluihin, ennen kuin tilanne vallan riistäytyy käsistä? Selvästi joku osa aivoista ei ole synkroonissa. Alan jo jännittää jokaista bussiin menoa...

Tää vanhuus, tää on vähän paskempi juttu 

.

11. syys, 2016

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...