Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Päivittelyä riittää. Trumppia vatvotaan loputtomasti ja on syytäkin! Tuntuu, että maailma on pöyristynyt. Mutta tukijoitakin riittää. Hollannin Geert Wilders (populistipuolueen johtaja) hehkuttaa, että jos hän voittaa vaaleissa maaliskuun puolessa välissä, niin hän antaa samanlaisen määräykssen pakolaisista! Jaa-a, näinköhän antaisi! Näinköhän Hollannissa moinen onnistuisi, kun ei taida lopulta onnistua Ameriikoissakaan. Niin, ja miksi puuttuvat Trumpin listalta Saudi-Arabia, Afganistan ja mitä vielä, Pakistan? Varmaan on noista maista sen verran hulppeita bisnestuloja odotettavissa, joista ei sitten tietenkään tarvitse maksaa veroja...

Yksi amerikkalaisista ystävistäni on vannoutunut huuhaa-henkilö. Hän lähettää aina kaikenmaailman ennustajien ja profeettojen kirjoituksia. Mm. erään -kuulema aina oikeassa olleen - shamaanin tiedon: Bernie Sandersista tulee presidentti. Näin on tämä tietäjä sanonut koko ajan ja sanoo edelleen. JOSPA se pitääkin paikkansa? Vaikuttaa siltä, että tulevaisuus on meille tavallisille ennustajaeukoille näissä olosuhteissa enemmän kuin hämärän peitossa (Manuko se sanoi, että tulevaisuutta on vaikea ennustaa

). Siispä, pitäisikö uskoa tätä Amerikan meediota...

Tänään tuli mielenkiintoinen - pelottava - dokkari teeveestä. Kertoi USA:n ja Israelin yhdessä kehittämästä tietokoneviruksesta Stuxnetistä. Tiedettiin, että Iran rikastaa uraania ja tiedettiin, että Iran on valehdellut rikstavansa uraania vain sen verran, että siitä saadaan ydinvoimaa, EI siis ydinasetta varten. USA pelkäsi, että Israel haluaa hyökätä Iraniin vain saadakseen USA:n myös osallistuvan sotimiseen. USA:lla ei ollut kanttia enää aloittaa sotaa missään Lähi-Idän maassa epäonnistuneen ja valheisiin perustuneen Irakin sodan jälkeen ja ohella. Mutta ydinohjelma Iranissa piti joka tapauksessa keskeyttää. Keksittiin toinen keino. Näkymätön ase: kyberhyökkäys. Virus, jota olisi vaikea huomata ja jäljittää. Voi, dokumentti oli jännittävä kuin paraskin fiktio.

Kaikki meni hyvin, satoja sentrifugeja (uraanilinkoja) tuhoutui ja insinöörit eivät voineet tajuta, miten se oli mahdollista. Monitorit näyttivät, että kaikki on ok, mutta silti sentrifugit hajosivat. Mutta sitten koitti toinen vaihe hyökkäyksessä. Yli-innokkaat israelilaiset menivät omin nokkineen muuttamaan viruskoodia niin, että se paljastui ja sitäpaitsi pääsi valloilleen koko maailmaan. - Iranilaiset rakensivat sitä paitsi kiireen vilkkaa tuhansia uusia sentrifugeja. Ja se niiden silloinen, A:lla alkava presidentti uhosi televisiossa kostoa.

Bush (joka alkaa vaikuttaa ihan tolkun ihmiseltä, älykkäältä ja harkitsevalta pressalta nykyiseen verrattuna!), Obama ja Biden esiintyivät moneen kertaan filmissä. Obama sai neuvoteltua Iranin kanssa ydinasesopimuksen, joka estää uraanin Iranissa rikastamisen ainakin 10 vuodeksi. Sopimustahan on haukuttu ja vähätelty ja eikös Trump luvannut senkin romuttaa? - Juttu on niin, että jos täällä osataan, niin osataan sielläkin, eli on parasta olla ihan aloillaan vain. Tähän sopimus perustuu. Sama asia on kyberaseiden kanssa ja kyberarmeijan (= nörtit siellä tietokoneidensa ääressä), eli osaamista on kummallakin puolella. Niiden osalta sopimusten tekeminen ei vain onnistukaan. Koska näitä aseita ei nähdä, eikä niitä voida tarkastaa. 

Filmissä esiintyi paljon johtajia ja asiantuntijoita, jotka tiesivät asioista. Kertoivat paljon, mutta jotain juttua eivät halunneet paljastaa. Jokainen vuorollaan sanoi, että stop, tätä en kerro. Sitten oli eräs, joka oli muutettu omituiseksi tietokonepelin naishahmoksi ja äänikin oli naisen. Taisi kuitenkin olla mies, aataminomenasta päätellen. Hän paljasti lopussa, empien hänkin, että on tekeillä (tehty?) Nitro Zeus (NZ) -niminen kyberase. Sain sen vaikutelman, että se on sitten loppu, jos sillä hyökätään, valot sammuu maailmasta ja kaikki muukin. Henkilö sanoi, että Snowdonin paljastukset ovat lastenleikkiä sen rinnalla, jos tämä paljastetaan. Entäs nyt, kun meillä on tuo hullu mr DT maailman vallankahvassa?

Batman ethän auttaa voi?!

31. tammi, 2017

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...