Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Tietenkin haluat. Ihan helppo juttu: keksit vaan pillerin, joka takaa aloitekyvyn!

Lykkäätkö tekemisiäsi, etkö saa mitään aikaseksi, väsyttääkö tänäänkin, huomenna sitten...Tänään - eikun huomenna viimeistään-  aloitan tiukan laihdutuskuurin. Mitä tuo nyt on, muutama viikko ilman iänikuista napostelua, saati sitä aina kuultua ja lausuttua lausetta: no, jos nyt tämän kerran... eihän yks pulla nyt mitenkään voi haitata... Ehdottomasti huomenna. Tänään, tai siis viimeistään huomenna, aloitan myös kunnon liikuntaohjelman, otan kuntosalikortin, alan käydä uimassa ja reippaalla lenkillä. Kuntopyörällä poljen täysiä yhden minuutin joka päivä. Yhden minuutin. Sehän on vain yks minuutti mun elämästäni! Ei mitään ajassa, mutta vyötärössä se on pian muutama sentti! Tänään, tai siis viimeistään huomenna, aloitan...

Tuttua puhetta. Mutta nyt meillä on ratkaisu, ainutlaatuinen innovaatio (kaksoissokkotutkimus: Pömpänperän yliopisto by prof Höbbälönböbbä, todisti, että 97 % koehenkilöistä koki saaneensa merkittävän avun aloitekyvyttömyyteensä), jolla selätät saamattomuuden. Vai pilleri päivässä (annostusta ei saa ylittää) ja jo neljässä viikossa huomaat eron. Aloitekykysi on huipussaan! Tänään aloitit laihduttamisen, tänään kävit jo salilla, jonne jo tänään menit juosten tai pyörällä, tänään silitit pykit, imuroit, leivoit sämpylät ja teit ruokaa viikoksi pakastimeen, kirjoitit novellin, teit veroilmoituksen, suunnittelit ruokalistan ja kattauksen perjantaille, jolloin kutsumasi vieraat tulevat päivälliselle ja hauskaan illanviettoon, tänään...Rahat takaisin, jos et neljän viikon kuluessa ole aloittanut uutta, energistä, onnellista elämää. 100-prosenttinen takuu!

Jos keksit sen pillerin (tai jauhekin käy: pusillinen veteen sekoitettuna aamuisin, makuina raikas sitruuna tai kesäinen mansikka, annostusta ei saa ylittää), niin raha herää eloon ja alkaa virrata. Minkäs sille voi, jos kuuluu niihin kolmeen prosenttiin, joihin tämä supertuote ei tehoa. Ainahan poikkeuksia on ja nehän tunnetusti vain vahvistavat säännön.

2. kesä, 2017

2

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...