Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Olen menossa pojan luo visiittiin. Hän ilmoittaa, että jospa tulisit edelliselle pysäkille junalla, niin mentäis syömään johonkin kiinalaiseen (arvaa, kuka maksaa!). Ok, sopii. Niinpä sitten VR:n sivuille lippua ostamaan. Kirjaudu Veturiin. Ok. VR tarjoaa asiakastunnusta ja salasanaa. Klikkaan ok. Väärin. Pitää olla s-postiosoite! Miksi se sitten tarjoaa sitä asiakasnumeroa? Pitää siis laittaa palautetta. Asiakaspalvelu, puh nro xxx... 1,90 snt /min (vastattu puhelu, sentään, onneksi), on siellä joku ilmaisnumerokin, varmaan robotti vastaa ukk-kysymyksiin....

. No, jätetään tämä tuonnemmaksi, ei tuhlata voimia. Saan itseni klikattua lopulta siihen Veturiin. Hih. "Nyt sinulla on kaikki edut käytettävissäsi!" Jaa, mitkähän edut?

Matkoja löytyy, on Inter-cityä, on pedolinoa, on lähijunaa. Hinta eläkeläiseltä lähdöstä riippuen 17-26 €. Jaa, mutta R-junallahan pääsee, katsotaanpa erillisestä lähijunien verkkokaupasta. Hinta 6,25 € eläkeläiseltä. Ok, sillä mennään. Valitaan lähtöaika ja maksutapa. Otetaanpa tuo siirto. Syötä puhelinnumerosi. Näppään yhden numeron väärin, tulee ilmoitus, emme voi välittaa maksua, oletko varmasti antanut oikean puhelinnumeron ja onhan sinulla siirto-palvelu voimassa. On on, tietenkin, ai mutta jaa, numero heittää. Korjaan sen. Avot. Maksu onnistui, käy vahvistamassa se pankissa ja palaa meidän sivuillemme. Minäpä sitten avaan läppäriltä pankin, samalta, jossa jo olen VR:n sivuilla. Ei sieltä löydy mitään siirto-palvelua. Ai niin, sehän onkin s-mobiilissa, eli puhelimessa. Sinne! Onhan kännykkä ladattu? No joo, kerrankin. Voi, sieltähän se siirto löytyy ja ilmoittaa, että sinulla on yksi vahvistusta odottava maksu. Minä innoissani tökkään siihen sitten sen verkkopankin salasanan. Voi ei, ei ei. Anna avainluku kohdasta H7. Missä se avainlukutaulukko taas olikaan? Ai tuossa, no nyt sitten uusi yritys. Onnistuu! Ja nyt piti sinne VR:n sivuille. Jos olisin enemmän dementoitunut, olisin jo unohtanut tämän vaiheen. Mutta minäpä en ole. Niinpä lipun osto onnistui. Mutta missähän se lippu sitten on? Sähköpostissako vai puhelimessa. Pitääpä tarkistaa.

Näin helppoa se on, kun se osaa. 

4. loka, 2018

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...