Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Tässä se on, kuva, jonka meidän Amerikan tytöt ottivat 10. hääpäivänään 10.10. Mauilla, Hawaijilla. Tarkoitus oli ottaa kuva kuusta sekä Tiki-Soihdusta (joku sikäläisten perinne-juttu), mutta kuvaan tallentui jotain muuta, joka näkyi siinä vasta myöhemmin, kun he kotona alkoivat katsella kameran kuvia.

No, siinä näkyi sitten joku olento taivaalla. Sellaista sattuu, kumma juttu.Tyttöjen kamera on sellainen, että kuvauksen aikainen liike liikku myös kuvassa.Anne-Marie on ammatiltaan (sairaalan) valokuvaaja, kuvaa sairaalassa leikkaukset ym, tietää aika paljon kameroista ja digitekniikasta. Hänellä on - tietenkin -superkamera, jossa on sellaista tekniikkaa (gif?)). Tämän olennon ulokkeet (käsivarret? siivet?) liikkuvat. He itse ihmettelevät vieläkin, mikä juttu tää on.

Me suhtaudumme olankohautuksella: höh, jännä juttu.. Varmaan löytyy joku selitys. Outoa, hih, mikä lie kikka kutonen! Pilvenhattara, jota ei kuvanottohetkellä vain ollut huomattu? Tai jos sittenkin oli joku haituva linssissä...? Järki pitää ottaa käteen, eihän nyt mitään yliluonnollista ole, koska sitä ei tiede ole todistanut. Itse ehdotin naureskellen, innokkaasti, että se on Satu-siskoni, joka siinä liihottelee. Hänhän heidät esitteli toisilleen ja kävi itsekin muutaman kerran lomalla Mauilla. Halus tulla onnittelemaan ja katselemaan vanhoja paikkoja, nyt kun on loma ainainen.

Sen voin vannoa, että tytöt eivät ole mitenkään manipuloineet kuvaa. Mutta kun mitään sellaista kuin kummitukset, ei oikeasti ole olemassa, parasta siis hymähtäen painaa kintaalla koko juttu, mitäpä tuosta. Sitähän nyt on...kaikenlaista. Vai mitä?

29. joulu, 2018

1

Otto Wulff 31.12.2018 18:53

Kyllä ne löytävät tiensä, tahtoessaan, kertomaan lähimmäisiä, että täällä ollaan, kaikki on hyvin!

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...