Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Siis itäisen. Ei kyllä tiedä enää mikä on totta ja mikä ei, kun tutustuu roimittaja Jessikka Aron paljastuksiin. Ja häntä tässä on ihan pakko uskoa. Eihän ne tiedot enää mitään uutisia ole, mutta käsittämätöntä tietoa kaikessa laajuudessaan. Sellaista, jolle me ei voida mitään, voimme vain toivoa, että joku ja jotkut voivat.

Tytär tuli tänään tabletteineen ja pyysi kuuntelemaan ainakin  kuudennen luvun Jessikka Aron kirjasta Putinin trollit. Tytär lähti asioilleen ja kyläilemään, minä jäin kuulokkeet korvilla tekemään kotitöitä. Kuuntelin 4 tuntia yhteen menoon. Luku 6 kertoi englantilaisesta liikemiehestä ja aktivistista Bill Browderista  ja venäläisestä verojuristista Sergei Magnitskista (joka vangittiin, kidutettiin ja murhattiin venäläisessä vankilassa) ja viimeksimainitun mukaan ristitystä kansainvölisestä laista sekä  paljosta muusta:  esim. Hillarysta, Trumpista ja Trump Juniorista. Uskomaton tietomäärä, todella paljon selvitystyötä on Jessikka tehnyt. TIETENKIN kävi mielessä, että onko tämä sitten totuus, mutta kai voi luottaa, kun on tehty dokumentteja ja kirjoitettu kirja ja kaikesta on alkuperäiset todisteet. Kirjassa kerrotaan mm.feikki-dokumentistä, joka melkein esitettiin EU:ssa, Heidi Hautalan emännöimässä tilaisuudessa, joka onneksi viime hetkellä peruutettiin. 

Kuudennen (pitkän pitkän) luvun jälkeen oli miltei pakko jatkaa kuuntelua. Seurasi järkyttävän uskomatonta juttua Kirkkoniemessä Pohjois-Norjassa ilmestyneestä Barents Observer-lehdestä ja sen norjalaisesta päätoimittajasta ja toimituksesta, Norjan suhteista Putiniin ja Venäjään, sitten seurasi Ruotsin suhteet, tarinaa Afton-Bladetista ja sen kulttuuriosastosta, jossa ei niin kovasti kulttuurista kirjoiteta. Sitten seurasi kirjassa osio Pietarissa sijaistsevasta trollitehtaasta. En ole nyt varma, työskentelikö Jessikka itse siellä (muistelen näin joskus näkemäni dokumentin perusteella), lopetin kirjan kuuntelun tähän. Jatkan joskus myöhemmin.

Tytär oli puhunut tästä kirjasta jo moneen otteeseen. Tärkeää tietoa. Miten paljon meille syötetään puppua, miten moneen meisatä ne asiat uppoaa täydestä. Nyt sitä alkaa epäillä kaikkea. Ennen sanottiin, että asia on totta, kun lehdessä kerran niin lukee. Onko nyt sitten kaikki totta kun se on netissä? Voiko Wikipediaankaan  luottaa? Itse olen kerran vahingossa törmännyt törkysisältöön ja kerran korjannut yhtä tietoa siellä. Eli periaatteessa sinne voi kirjoittaa kuka tahansa, mitä tahansa. Pitää vain varautua todistamaan kirjoitamansa oikeaksi, jos joku sitä sinulta myöhemmin penää.

Voi maailma, mihin menet!

17. helmi, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...