Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Puhelimen Iltasanoma-sovelluksesta (se sana löytyi sittenkin) juuri luin, että joka viides amerikkalainen ei tiedä eroa Corona-oluen ja korona-viruksen välillä. Jättävät Corona-oluen ostamatta. Luin myös, että Trump on puheessaan jossain vaalitilaisuudessa sanonut, että korona-virus on demokraattien salajuoni hänen kampanjaansa vastaan.Ihan niin kuin oli se, että venäläiset muka olisivat jotenkin pyrkineet vaikuttamaan edellisiin vaaleihin. Niin uskomattomia väitteitä, että ehkä eivät ole totta - tai sitten ovat. Ei tiedä enää yhtään mistään mitään. Ennen kun luki lehdestä niin se oli totta. Kun kerran ihan lehdessä sanovat!

Mutta nuo "uutiset"? Eiväthän amerikkalaiset nyt NOIN tyhmiä voi olla!? Panettelua! Mustamaalausta! Media taas levittelee jotain valeuutisiaan, vaiko ...? Onneksi meilä on niin hyvät reportterit paikalla, sellaiset joihin luotamme.

Pitääkö nyt Trumpin julistaa sota virukselle, vai miten? Yksi on jo (vasta) kuollut, demoktaattien aikaansannosta varmaankin - ja kansa uskoo! Trumpin on melkein onnistunut purkaa Obaman terveydenhoitosysteemi, joten köyhät (joilla ei oo vakuutusta) sitten ehkä joutavat kuolemaan, kun demokraatit saavat viruksen levittyä tarpeeksi laajalle.

Uskoko tai älä. Oli ehkä vale-uutinen koko juttu 😎

1. maalis, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...