Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Kuka se kulkee täällä mökillä rätti kädessä? Minähän se olen, kun  kaiken huomaan ja kauhistelen: ompa meillä likaista ja tahraista! Pieterhän tekee paljon kotitöitä, imurointi on kokonaan hänen rooteliaan ja lattioiden moppaus. Imuri ei mulla pysy kädessä, on niin vastenmielinen homma, että! Pyykkiä Pieter kanssa saattaa pestä ja silittää, pöydän kattaa ja korjata, ikkunatkin pesee, mutta sitä pitää erikseen pyytää. Mutta näköjään ei hänkään kaikkea huomaa. 

Nyt olin pessyt ikkunat mökillä sisältä, mutta päätellyt, että ovatpa ulkoapäin vielä tosi likaiset, läpi ei näe, mutta pitää odottaa lämpimiä ilmoja. Kun tultiin sairaalasta kotiin mökille, ihan ekaks huomasin: hei, joku on pessyt ikkunat! Niin oli kirkkaat, eli ei täällä maalla ulkona pahemmin likaa ole tullut eikä tule, se oli vain se kaihi, joka sumensi.

Mutta mikä ilo onkaan huomata: tuossa on tahra ja tuossa, hellan nappulapaneeli on rasvainen, lipaston päällä on kaamea pölykerros... Ei kun rättiä käteen taas.

Milloinkahan lakkaan tahrojen lisäksi ihmettelemästä tätä kirkkautta ja maisemien kauneutta, olo on kuin uudestisyntyneellä.  Luin, että harmaakaihi on maailman yleisin syy sokeuteen! Miljoonilla ihmisillä ei ikinä ole mahdollisuutta saada siihen parannusta. 

30. huhti, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...