Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Sanoi viisas Mauno Koivisto aikoinaan. Mutta taas menin lankaan. Oman mieleni lankaan, tiesinhän ettei Chicagon serkun kanssa pidä alkaa väitellä. Hän on lahkouskovainen (syntyi uudestaan siihen ja siihen kellon aikaan jonkun vuoden syyspäivänä) ja myös ehdottoman uskollinen ihanalle presidentilleen, josta tämän päivän Hesarissa otsikoidaan: "Vaaliteemana mielenterveys".

Sanailu serkun kanssa alkoi siitä, kun hän oli sattunut huomaamaan postaukseni fb:ssa. Siinä oli jonkun New Era baptistikirkon (Birminghamissa) edessä ilmoitustaulu, jossa luki "Black folks need to stay out of white churches". Serkku kirjoitti kommentin, ettei voi olla totta, feikkijuttu, manipuloitu. Jos olis totta, koko Amerikka tietäisi. Minä siihen, että kuules nyt, Ameriikoissa on niin monta ihmeellistä asiaa, että mikä vaan on totta. Se teidän säälittävä presidenttinnekin...

Siitähän serkku innostui. Tuli varmaan yhteensä 2 metriä tekstiä, lainaan tähän vain muutaman:

"Jos ei ole vihaa, niin ainakin Trumpin inhoamista, siitä on kyse. Muistan, kun kerran Trump sanoi huumori mielellä lehdistölle, ihan pilaillen jotain, että ”you can drink some bleach and wash away the Corona virus”. Demokraattinen media sitten ”otti asian ihan tosissaan”. Juuri sitä videon pätkää näytettiin joka puolella maailmaa ja seuraus oli tietenkin, että kaikki sanoivat ”kuinka Trump voi olla noin mieletön ja älytön” että sanoo tuolla tavalla ? Samalla tavalla olen huomannut, että Trump ”ei voi istua, eikä astua” vaan AINA media reportoi :”Voi kauhistus, kuinka Trump nyt noin teki ? ” Siis asioita todella suurennellaan ja vääristellään, sitten näytetään videon pätkä, missä Trump juuri sanoo nuo sanat. Siis se suomalainen kommentaari voi sanoa mitä tahansa ja sitten näyttää siihen kommenttiin ”sopivan” videon pätkän. On hyvä, että täällä USAssa ei ole vielä kaikkia ihmisiä ”aivo pesty” Trumpia inhoamaan. Täällä on miljoonia ihmisiä, jotka kannattavat Trumpia. Mutta kaikki ne, jotka ovat demokraatteja, he haluavat sosialistisen (kommunistisen) “New World Order” Se ajatus on nyt voittamassa kannatusta ympäri Eurooppaa myöskin. Sellaiseen systeemiin ei joku Trumpin lailla ajatteleva sovi ollenkaan. Sillä hän ajattelee enemmän USAn sisäisiä asioita ja haluaa ”make AMERICA GREAT again”

 (Oli erehtynyt kirjoittamaan takaisin, kun hän isoin kirjaimin oletti, että kaikki Suomessa ja Euroopassa VIHAAVAT Trumpia, ettei tämä ollenkaan pidä paikkaansa, - ei kai me hulluja vihata, säälitään enintään ja varsinkin niitä, joita he ovat jostakin Luojan oikusta päätyneet hallitsemaan)

Tähän sitten tyhmyyksissäni vastasin, että koronasta tuohon malliin puhuminen ei ole vitsi, eikä noilla asioilla todellakaan pilailla. Vai että läppää heittää: vetäkää vähän valkaisuainetta... Sitten hän kertoi, että me Suomessa ja Euroopassa emme tiedä mistään mitään, koko Amerikka tietää totuuden, johon minä, että näemmehän me kaiken omin silmin ja kuulemme omin korvin. Tuskin jokaista videota on manipuloitu. Hän taas:

 Etelä Amerikasta, Meksikosta erityisesti on meille tullut paljon työttömiä. He tuovat mukanaan paljon rikollisuutta, monta murhaa on näytetty TVssä missä jokin Hispanic Espanjaa puhuva mies oli raiskannut ja murhannut jonkun naisen yms. Heitä pannaan vankilaan ja sitten vapauduttuaan he jatkavat samaa käytöstä. Huumeita tuodaan tonneittain Meksikon rajan yli jne. Heillä ei ole minkäänlaisia virallisia papereita. He eivät siis omista edes ”Green card” eikä heillä varsinkaan ole kansalaisuutta. Miksi he noin vain loukkaavat rajan yli laittomasti ? Eihän Suomessakaan sellaista sallita. Miksi meidän pitäisi sellainen sallia ? Miljoonia Hispanics vain työntyy rajan yli laittomasti. Sitten he ottavat työpaikat USAn kansalaisilta yms. Minusta on aivan oikein, että Trump puolustaa jo maassa (USA) asuvia kansalaisia ja on heidän puolellansa tässä maahan työntyvien asiassa.

"Meille ei ole näytetty näitä videoita, missä Trump käyttäytyy noin ? 

Nyt on virallisesti jo todistettu, että Obama oli todellakin syntynyt Nigeriassa. Hän väärensi syntymätodistuksensa. Se oli kopioitu erään hawaijilaisen naisen syntymä todistuksesta. Olemme nähneet jopa sen naisen kuvan, jonka syntymätodistusta Obama oli käyttänyt. Siihen oli vain laitettu Obaman syntymä aika ja paikaksi oli merkitty se kaupunki, mistä tämä nainen oli. Ja siinäpä se sitten oli valmiina : ”todiste” siitä, että Obama oli ”todellakin” syntynyt USAssa."

Tiesin, että on turha jatkaa, mutta jatkoin silti -provosoiduin. Hän kun siis selitti, että just ihan kohtsillään koko maapallollle tulee New World Order ja se on vasemmiston aikaansaannosta, tulemme näkemään, kaikki sortuu kommunismin alle, on vain yksi presidentti, itsevaltias koko maapallolla. Odottakaa vain, pian näette. Latelin hänelle: Pari vuotta sitten piti maan olla juuri tuhoutumassa, kun sitä kohti oli tuhatta ja sataa syöksymässä valtava planeetta tai muu murikka, nimeltä Niburu. Mihis se katosi? Teki oharin, vai?

Tekstiä tuli loputtomasti, ihan loputtomasti. Niburusta ei enää puhunut mitään. Onneksi hän sentään lopulta sanoi, että ollaan kai silti ystäviä, politiikka nyt vain on tällaista, ei siinä sopua löydy. Ja hyvää yötä. (Minä vielä hiukkasen: meillä on hyvä pressa, kokoomuslainen, ja hyvä pääministeri, demari, ja joukko hyviä ministeritä, monista puolueista... )

Voitko uskoa, että tällaisia he ovat, ne Trumpin ihailijat. Ja tällä serkulla on loppututkinto Sibelius-Akatemiasta. Nykyisin kylläkin esiintyy vain kirkossaan, soittaa ja laulaa.

Plus, että hänellä on Suomessa erittäin älykäs ja jalat maassa oleva kaksoissisko. 

21. elo, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...