Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Olipa Jenni Kangasniemellä hieno kirjoitus Hesarissa, vatsasta nimittäin. Pömpästä. Ihan totta on todellakin, että vatsa on useille ongelma. Terveyden tähden tietenkin toitotetaan, että sisäelinten ympärille kertynyt rasva on vaarallista, ympärysmitta EI SAA olla yli 80 tai oliko se 90 cm (olipa naisen pituus sitten 150 tai 180 cm). Mutta missä oikeasti kulkee raja? Ja jos muuten on normaali (en sano hoikka, koska ei tarvitse olla hoikka), niin vatsa kuitenkin pyrkii hieman erottumaan omana itsenään. Pömppänä.

Jumpassa taas korostetaan: vatsa tiukkana (jopa: korsetti kireellä!), selän kunto edellyttää hyviä vatsalihaksia.

Kaikki tämä on totta ja tarpeellista, mutta niiden lihasten ja rasvan sisään jää sitten paljon sitä materiaalia, josta jopa sanotaan, että se olis meidän toiset aivot. Kun otetaan aivokäyrää ja osataan siitä lukea toisen ajatukset ja tunteet, pitäisikö ottaa suolistokäyrää myös. Näkyisiköhän siinäkin grafiikassa jotain muutakin kuin murinaa ja kurinaa? Tunteiden vuoristorata ja muistojen kirjo? 😉

Oli miten oli, mutta ilahduin kovasti tuosta lehden kirjoituksesta. Ulkonäön takia ei todellakaan ole syytä sitä vatsaansa surra eikä ihan hillittömyyksiin treenata. Vähän vain 🙂.

28. elo, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...