Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Täällä saa olla mitä tahansa mieltä. Ei joudu vankilaan, ei myrkytetä, ei ammuta. Lääkäri Antti Heikkilä saa sanoa kannattavansa Donald Trumpia ja kehua hänet umpi puhki ja poikki, mutta samoinhan me, joille suunnilleen kuka tahansa olisi parempi vaihtoehto kuin Trump, voidaan kertoa mielipiteemme. Ei vaaraa.

Antin hehkutus facebookissa Trumpin puolesta (ja kommentoijien, jotka seuraavat Anttia vaikka tuleen) oli minun mielestäni järkyttävää. Antin terveysinfosta olen samaa mieltä, kirjat ja reseptit ovat asiallisia ja tietorikkaita (paitsi esipuheet tai yleensä aloitukset, joissa mollataan nimeltä mainiten THL:n ihmisiä. Se on epäkorrektia ja lapsellista), mutta tämä viimeinen fb-päivitys, jossa hän ilmoittaa kannattavansa - hänen mielestään - superälykästä Trumpia, on minulle Trumpia vastustavalle suomalaiselle se paikka, jossa on pakko sanoa: seis Antti, nyt ei tähän enää tule pisteitä minulta.

Trumpin käytös ja esiintyminen on jotain sanoin kuvaamatonta! Viruksen vähättely, uhrien unohtaminen, käsittämätöntä.Ja että kyseessä on yksi maailman tärkeimmistä johtajista! Eihän me enää muisteta sotaveteraanien mollaamista, eihän? Sehän on jo "menneen talven lumia", eiks ookin, vaikka sekin tuli möläistyä vain ihan joku viikko sitten! Punaniskakannattajat ja tosiuskovaiset ovat varmasti  jo unohtaneet sellaiset fake-news. Kukaan ei enää kysy Trumpin verotietojen perään. Hällä väliä, hänhän on superman, Superman, meidän uudestisyntynyt Jeesus. Hyvin menestynyt bisnestensä kanssa (vai onko? Velkaa on vaikka lampaat söis).

Huomenna katsotaan sitten varapresidenttiehdokkaiden väittely. Olettavasti hillitympi kuin presidenttikandidaattien oli. Toivottavasti parempi voittaa.

8. loka, 2020

3

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...