Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Olen taas seurannut yhtä lempisarjaani : Vain elämää. Ajattelin tästä kaudesta, että eipä kiinnosta, kun en tunne oikein ketään. Mutta ohjelman myötä kyllä tutustuu! On ollut Stig, ujo kaveri, joka teki kömpelyydestään ja junttimaisuudestaan tavaramerkin. Fiksu ja empaattinen. On ollut Reino Nordin, nuori isä ja lauluntekijä, liikuttuu helposti, on ollut Arja Koriseva, tangokuningatar, josta en oikeasti tiennyt paljon mitään ja monet muut.

Mitä sanoo sinulle Klamydian Vesku Jokinen? Minulle ei yhtään mitään. Ohjelman aikana on käynyt ilmi, että on kova jätkä, rokkari ja punkkari, pysynyt linjassaan jo 30 vuotta ellei enemmänkin. Mutta mitä ihmettä, kun oli eilen Veskun päivä, hän osoittautui herkäksi lauluntekijäksi, lapsista ja nuoruudesta, ystävyydestä ja veljeydestä  on tehnyt kivoja biisejä! Enpä olis ikinä tiennyt, enkä välittänyt tietää. Nyt olen viisaampi ja todella otettu.

Joka kausi olen oppinut paljon. Espanjan kausia en tosin katsonut, outo juttu, Satulinna on se oikea paikka, ihan kuin se yksi niistä kolmesta Tuntemattomasta on se ainoa oikea tai Sean Connory se ainoa oikea James Bond.

Nyt ei ole ketään räppäriä mukana (joko ne loppuivat?), mutta heistäkin ole oppinut vain tästä ohjelmasta ja kaikki ovat olleet maineensa ja ihailuni väärtejä. On kiva, kun laulajat ja lauluntekijät puhuvat niin avoimesti itsestään ja urastaan, kappaleidensa taustoista. Luulenpa  kun kamerat sammuvat, heidän syvälliset keskustelunsa jatkuvat. Kun he pöydän ääressä kertovat, miksi valitsivat juuri tämän biisin esitettäväkseen ja kertovat havaintonsa biisin alkuperäisestä tekijästä tai esittäjästä, moni kokee aidosti kiinnostuneensa toisista, heille tuntemattomista leiriläisistä. Mitä yhteyttä on Arja Korisevalla ja Vesku Jokisella? Yhtäkkiä on paljonkin, kun Arja esittää Klamydian kappaleen suomalaisuudesta. Vesku nousee lopuksi ylös, sanoo "perkele" ja menee halaamaan Arjaa.

Jäljellä on ainakin vielä Mariska, uskomattoman lahjakas laulaja ja lauluntekijä sekä salaperäinen herra Ylppö, ja jota koko ajan myöskin vain herra Ylpöksi kutsutaan. Ei etunimeä. Hänellä näkyy olevan tasan yksi vaateparsi mukanaan: nahkatakki. Muut vaihtavat vaatteita kaksi kertaa päivässä! Hän ei paljon hymyile ja toisten kappaleet ovat hänen esittäminään melkoisia rokkipläjäyksiä. En tiedä yhtään mitään hänestä, kerran olin näkevinäni vedet silmissä hänelläkin, en oo ihan varma. Mutta odotan innolla, mitä hän suostuu paljastamaan itsestään, löytyykö kovan kuoren alta jotain sympaattista ja ehkä empaattistakin.

Hieno ohjelma!

15. marras, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...