Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Mulle satelee noita rokotevastaisia videoita. Joissakin on todistettu, että koska rokote on valmistettu eläimen DNA:sta, ihminen muuttuu apinaksi tai siaksi (ellei jo ole), jossakin taas tiedetään vuorenvarmasti, että koska rokote on valmistettu keinotekoisesta DNA:sta, ihminen muuttuu robotiksi. Ihmisen DNA ainakin muuttuu (VOIKO se muuttua, eikö vain geenit ole niitä, jotka sukupolvien saatossa voivat muuttua?)Tytär (joka on työskennellyt muutamia vuosia rokotetutkimuksessa), sanoo, että siviili ei tiedä sen kummemmin rokotteen kuin avaruusrakentinkaan valmistuksesta. Siviileiksi kai voidaan laskea terveydenhoito-alankin ihmiset, ainakin suurelta osin. 

Oodin edustalla oli muutaman sadan ihmisen mielenosoitus koronarokotetta vastaan, yleensäkin rokotteita vastaan. Rokotteessa on kuulema siru, joka mahdollistaa, että meitä seurataan ja ohjaillaan lopun ikäämme. Rokotteessa siru? Liuotettuna nesteeseen? Narkkarit sulattavat pillereitä nesteeksi ja pistävät itseensä. Murunenkin tukkii verisuonia. Ja rokotteeseen liuotettu siru sitten kuitenkin toimisi moitteettomasti, niin että meitä, kymmeniä miljardeja ihmisiä,joku jossain tarkkailisi ja vetelisi naruista? Aika nerokasta. Mutta rahalla saa ja hevosella pääsee. Kun ökyrikkaat lahjoittavat lääketutkimuksiin, he saavat puumerkkinsä lääkkeen tai rokotteen kylkeen, vaativat saada siihen sirun tai tappavan bakteerin tai muun taudin aiheuttajan, että pääsevät sitten keräämään lisää mammonaa edelleen sairastuvien ihmisten kärsimyksestä. Kamalia ihmisiä. Mutta jos he eivät lahjoita, silloin(kin) he ovat kelvottomia, itsekkäitä pintaliitäjiä, jotka eivät välitä maailman hädästä. Ojasta allikkoon. Rikkaus on pahe, se tekee ihmisestä itsekkään roiston.🤔

Tietenkin pelottaa se, että rokote on uusi, liian nopeasti valmistettu ja testattu. Mutta onko tämä tauti sitten pahempi kuin rokote vai päinvastoin? Jotkut koronan kokeneet sanoo, että tauti tuli ja meni. Juuri hiljattain kuulin tuttavan tuttavan kutsuista, joissa kymmenestä osallistujasta yhdeksän sai koronan, koska vieraissa sattui olemaan 2 taudin kantajaa (siinä vaiheessa vielä tietämättään). Kaikilla kuulema oli vähän yskää ja nuhaa ja vähän kurkkukipua. Mutta jättikö tauti sittenkin jälkensä ja ongelmia tulevaisuudessa? Sitähän ei tiedä, mutta on jo luettu pitkäaikaisista väsymyksistä jne. Ilmeneekö myöhemmin jotain muuta? Sydän- tai keuhko-oireita esim? Eilisessä lehdessähän kerrottiin, että tautiin kuolleita pyritään tutkimaan vastaisuudessa tarkemmin syiden ja seurausten etsimiseksi. Kuulema nykyinen lainsäädäntö kuitenkin estää vainajien kudosten tutkimisen pelkästään tutkimustarkoituksessa.

Mistä nämä salaliittoteoriat oikein versoo? Nythän niitä on ollut ilmassa vähän joka asiaan liittyen? Mistä tämä pelko ja epäluulo? Tietenkin sosiaalinen media mahdollistaa kaikenlaisen viestimisen ihan toisella tavalla kuin entinen yhteiskunta. Silloin tiedettiin, että se,mikä on aviisissa painettu, on totta. Ja sillä selvä. Sittemmin tiedettiin, että kun Heikki Kahila tai Arvi Lind sen eilen uutisissa sanoi, se oli vedenpitävä totuus. 

Mutta nyt, kun sinä, minä tai Hentun Liisa jonkun videon kavereilleen lähettää, senkö pitäisi olla todiste siitä, että asia on totta? Eikö voitaisi luottaa asiantuntijoihin, jotka tästäkin pian meillä olevasta rokotteesta sanovat, että se on turvallinen, MUTTA, niin kuin kaikissa lääkkeissä ja rokotteissa tähänkin mennessä, siinä VOI ilmaantua joitain erittäin harvinaisia sivuoireita. 

Ahistaa! 🤒

12. joulu, 2020

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...