Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Sain vaihteeksi aika järkyttävän viestin Chicagon serkultani (jonkun fundamentalisen uskonliikkeen jäsen). Ei pitäisi järkyttyä, sellaisiahan ne ovat, mutta kun  tietää, että ihmisellä on korkeakoulututkinto Suomesta! Ja hänellä on harvinaisen täyspäinen kaksoissisko täällä kotimaassa. Olin kirjoittanut serkulle, että ette kai sentään enää hyväksy Trumpia, kun hän murhauttaa noita kuolemaantuomittuja ihan läjäpäin ja armahtaa kaverinsa ja Irakissa siviilejä murhanneenkin tuosta vain. Olin ajatellut, että tällainen käytös heidän presidentiltään olisi jo heidänkin uskontonsa vastaista. Siinä kun kuuluu ehdoitta palvoa Jeesusta. Näin serkku vastaa:

"Taas on Amerikan vasemmisto media lähettänyt Suomeen karmeita uutisia. Onko siis Trump vielä ”murhaaja” ? Sitä en valitettavasti usko. Kyllä tuo USAn demokraattinen media on erittäin taitava maalaamaan vihaamansa Trumpin paholaiseksi, Hitleriksi ja rotuvihaiseksi. - - / Nyt on selvinnyt jo kaikki se hirveä vaalipetos, mitä ei koskaan ole tapahtunut noin laajassa mittakaavassa. Tämä video, mikä on tehty 22. päivä tätä (joulu) kuuta kertoo kaikki nuo vaalipetokset. Jokaisesta niistä on TODISTEITA. Silti demokraattinen puolue syöttää valhetta Suomeen ja muihin maihin, ettei mikä MITÄÄN TODISTEITA OLE vaalipetoksesta. Tunnen jo sinut, että et varmaankaan viitsi edes tätä lähettämääni videota katsoa, koska koko Eurooppa luulee, että Biden on presidentin vaalien oikea voittaja. (Niin, kyllähän vääryydellä ja petoksella saa aikaan mitä vain.) Trump on vielä laillinen presidenttimme ja sadat miljoonat ihmiset täällä USAssa toivovat, että TOTUUS tulee kerran vihdoinkin esiin ja vaalipetos tulee täysin ilmi. Silloin se henkilö, joka virallisesti, totuudellisesti VOITTI nämä kiistetyt vaalit tulee jatkamaan presidenttinämme, vaikka koko maailma olisi siitä ” aivan kauhuissaan”. Silloin syttyy täällä ISAssakin sisällissota. Sen jo tiedämme. Juuri tällä hetkellä ”the obvious winner (of the elections) is NOT so obvious”. Uskon, että TOTUUS tulee VOITTAMAAN."

Tähän ei oikeastaan ole mitään  kommentoitavaa, voimme vain huokailla huokailemasta päästyämme. Mukana tuli siis video, jossa Trump 22.12. selittää, miten valtavasta huijauksesta on kyse. Aiemmin serkku on selittänyt, miten suunnilleen tulee maailmanloppu, kun maailman suurin roisto, se inhottava Biden pääsee valtaan kamalan Kamalan kanssa. Ikävä kyllä Amerikassa on miljooonia noita samoin ajattelevia ja uskovia ihmisiä. Kouluttamattomuudesta varmaan pääsääntöisesti on kyse, mutta muutkin näkyvät astuneen harhaan. - Jaa-a. Saa nähdä tammikuun 20 päivän jälkeen, jos ja kun Trump antaa kutsun käydä ja Proud Boys sekä muut ryhmät lähtevät kaduille...

27. joulu, 2020

3

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...