Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

äläkä saata minua kiusaukseen olla ottamatta sitä.

Tosiasiassa en ole joka vuosi ottanut. Mutta kun nyt sanottiin, että iäkkäät ovat alttiimpia saamaan sekä influenssan että koronan, koska heidän interferonitasonsa ovat - oliko se nyt liian matala vai liin korkea- pielessä, niin tuumailin, että eihän se pahaksikaan ole.

Ekaks: inhottava sana tuo IÄKÄS. Yhtä paha kuin vanhus. Mutta tosiasiahan se on, vanhoja ollaan, ei mahda mitään. Vaikka kuinka tunnemme itsemme ikinuoriksi ja naureskelemme keskenämme noille meitä kuvaaville sanoille. Että mekö muka iäkkäitä, mekö muka vanhuksia! 

Tokaks: olen kyllästynyt näihin salaliittoteorioihin rokotteista ja varsinkin tästä koronarokotteesta. Aluksi itsekin kyllä epäilin, että tokko tällaisella vauhdilla kehitetty rokote voi olla vaaraton. Mutta luettuani (mielestäni) oikeaa tietoa, tajusin, että eihän tässä ole ruutia tai pyörää alusta pitäen lähdetty keksimään. On ollut jo rokotteen mekanismit tiedossa ja kaikki se mitä uuteen rokotteeseen vaaditaan, jopa monenlaisia versioita varten. 

Ja kun minulle kerrotaan, että Bill Gates on kaiken pahan alku ja juuri, haluaa tappaa ihmisiä, alan jo nähdä punaista. Rikas ihminen, joka ei päällystä seiniään kullalla, niin kuin tekee Mar-a-Lagon isäntä tai Mustanmeren rannelle bulvaanillaan palatsia rakennuttama naapurimaan yksinvaltias, vaan käyttää roponsa hyvään. Tämä upporikas ihminen haluaa  jakaa omaisuuttaan ihmisten auttamiseen. Ei hän itse malaria- tai poliorokotteita kehitä, eikä takuulla vaadi, että rokotteisiin on sisällytettävä joku hedelmättömyyttä aiheuttava elementti. Hyvä vaatimus olisi, että ihmisiä tulisi valistaa hankkimaan vähemmän lapsia. Kouluttamalla ja nostamalla elintasoa noissa maissa, niin ettei suurta lapsilukua tarvitsisi nähdä edellisen supupolven pelastajana.

Arvostelijat sanoo, että eihän se nyt sentään kaikkea anna, korkotulonsa vaan. Mitä sitten? Antaa mitä antaa, miljardeja joka tapauksessa. Pitäisikö veneen alle muuttaa, sittenkö arvostelijat hiljenisivät? 

Kun rokotevastainen - ei edes kriittinen, vaan todella vastainen ja kaikenmaailman salaliittoihin uskova - henkilö huudahtaa minulle: mitä! Uskot siis viranomaisiin!, en tiedä, mitä sanoa. Muuta kuin että juu, uskon todella. Uskon todella! Miksi ihmeessä THL johtaisi meitä harhaan? Haluaisi johtaa? Miksi tietoa pimitettäisiin ja sensuroitaisiin?

Ihmisiä kaatuu kuin heinää tähän rokotteeseen. No just. Mutta tämä tieto salataan meiltä. No just. Maski ei suojaa ketään miltään. No just. Koko korona on vain tavallinen nuhakuume. No justpa just.

Jos kysyy, että mites nää sadat tuhannet (vaiko jo miljoonat) koronaan kuolleet, niin vastaus on, että ne olisivat kuolleet ihan pian joka tapauksessa. Eli korona ei tappanut, ei  edes edesauttanut kuolemaa. Mutta rokote tappaa. Hohhoijaa. Mehän sitä tässä  ollaan niitä asiantuntijoita ja jotkut Kristallipuolueen ja MV-lehden  huuhaa-ihmiset. 🤪 Että jos tietoa puuttuu, niin oikeista paikoista vaan etsimään, MV-lehteä plaraamaan...

Lue myös siitä interferonista (Wikipediasta esim) . Se on proteiini, joka hyökkää virusten kimppuun. Kun sitä ei muodostu (henkilö on liian heikko tai jotain), rokote VOI olla liian vahva tujaus, vasta-aineita ei ala muodostua.. Älä kuitenkaan usko tätä minun sanomaani, ehkä/luultavasti en ole ymmärtänyt oikein.

4. helmi, 2021

2

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...