Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

näin muistutti tytär, ihan aiheellisesti. Silla kun on nyt saatu rokotukset, niin Bill Gates vahtaa meitä väsymättä 24/7. Meidät on sirutettu! Mutta ihan vielä ei kuitenkaan kuoltu, vähän vain tuntuu aralta tuo olkavarsi. Josko se siitä leviää kuolioksi, tiedä tuota. Mutta niin kuin kansanedustaja Ano Turtiainen ennusti, me vanhuksethan kuollaan kuitenkin tässä piakkoin. Aikamoinen ennustajaukko! Ettäkö me, vasta sadasta vuodesta kolme neljännestä tai neljä viidennestä eläneet olisimme seuraavana vuorossa astumaan taivaan iloihin? Outoa, että jotkut sen näin näkee 😉.

Kyllä oli tyytyväisen näköistä purukkaa rokotuspaikalla! Että jos tästä kurimuksesta nyt lopultakin päästäisiin. Moni on todella työlästynyt, kun ei mihinkään voi mennä, mitään ei voi tehdä. Meillä ihmisillä on erilainen paineensietokyky ja samat pelot ja uhkatkin näyttäytyvät jokaiselle erisuuruisina. 

Enhän minä pessimisti ole, mutta ei ole vaikeaa arvata, että ei tämä tähän lopu. Tulee uusia viruksia, ja nämä keskuudessamme jo pyörivät muuntautuvat nopeammin kuin uskommekaan. Lopulta virukset ehkä päihittävät meidät. Mutta jos miljardien vuosien päästä koko maapallo häviää (mikähän se taas olikaan se syy, valtava komeetta vaiko auringon sammuminen), eikö olisi parempi, että viimeinenkin sielu olisi täältä jo sitä ennen siirtynyt rajan taa vähemmän väkivaltaisesti? Virusten avulla?Tai ei, jos luonnonvarat ehtyvät ja tuloerot maailman maiden ja kunkin maan sisälläkin vain kasvat, tulee entistä julmempia sotia... Voi meitä. 

Mutta nyt kun kevätaurinko tuolla ulkona paistaa, niin elämä näyttää jo aika paljon valoisemmalta. Naatitaan nyt, kun elämä ainakin hetkellisesti näyttää voittavan! 🤩 Kyllä se tästä.

4. maalis, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...