Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Poikkesin Sellossa naapurimarkettiin hakemaan yhtä tuotetta, joka oli loppu vakimarketista. Hyllyjen välistä hyökkäsi nuori mies  kimppuuni, siis likipitäen hyökkäsi: millainen liittymä sinulla on? En nyt ennätä, kiitos vaan! Ei tässä mene kuin  minuutti ja ennenkuin huomasinkaan, seisoin jo hänen ständinsä vierassä ja hän kirjoitteli ylös, miten paljon suunnilleen matkustelen, kun tämä aika on ohi, miten paljon puhun ja käytän nettiä puhelimessa ja totesi, että maksat ihan turhasta, saat liittymän kymppiä halvemmalla. Ehdittiin jo pitkälle, kun yhtäkkiä äkkäsin, että hän kirjoitti juttuja Telia-Soneran paperille. "Miks sulla on Telian lehtiö?" "Täh?"

Mummolla on tarkkaavaisuushäriö, olin koko ajan kuvitellut, että hän on Elisa-Saunalahden edustaja, jos olisin asiantuntija näissä puhelinliittymäasioissa, jotkut jutut olis tietenkin jo soittaneet mulle hälytyskelloja, mutta kun oon amatööri -en ihan pahimmasta päästä, mutta kuitenkin - niin minulle meni läpi, että jo kaivettiin itselleni ja Pieterille uudet sim-kortit esille laatikoista. Että josko se sitten menee näin, varmaan mulla on sitten 5G -liittymä, vaikka puhelin yltää vain 4G:hen ja varmaan sitten maksan liikaa sellaisesta, mitä en tarvitse.

Kun tajusin, että olen vaihtamassa puljua, josta liittymäni on otettu (samoin kuin Elisa-viihde, josta olen jo melko riippuvainen ja onneksi myös Pieter!), läväytin sim-kortit takaisin myyjälle ja kiljaisin: en vaihda! No mutta itsekinhän sanoit, että mieluummin maksat vähemmän! Juu, mutta ei se nyt NIIN tärkeää ole. Ja se toinen kalastelija siinä saman ständin ääressä kyselemään: mikä siinä operaattorin vaihdossa niin pelottaa? Ei todellakaan pelota mikään, mutta kun olen tyytyväinen nykyiseen, pysyn Elisalla, en vaihda. Niine hyvineni kiiruhdin ostoksille ja pojat jäi siinä puistelemaan päätään kaikenmaailman mummoille.

Jos olisin tyytymätön Elisa-Saunalahteen, tietenkin vaihtaisin, mutta kun niiltä aina silloin tällöin tulee ilmoitus, että tässä sinulle lahjaksi 4 elokuvaa tai kun heillä on toimiva takaisinsoittosysteemi, miksi vaihtaisin yhden kympin tähden. (Mutta se tekee vuodessa 120 €. No niin tekee, mutta silti.) 

28. huhti, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...