Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Savolaisella aksentilla puhuva (eri asia kuin murre!) mies soittaa: Kaarinako se on? No, olipa kiva kun tavoitin, läksin tässä soittelemaan sellaisella mukavalla asialla kun että varmaan kiinnostut kun sanon, että olisi ehkä mahdollista saada noita sähkönsiirtohintoja alaspäin.

Tuttavallisesti, näin niitä on opastettu. Niitä reppanoita opiskelijoita tai työttömiä, jotka on joutuneet ottamaan tämän puhelinmyyjän vihonviimeisen työn vastaan. Olin bussissa ja jatkoin kuuntelemista, vaikka kuuluvuuskin oli huono. Lopulta sanoin, että ookoo, mutta haluan ensin tutustua papereihin ja tarjottavaan, ennen kuin sanon mitään. No, valitettavasti meillä ei ole sellaista systeemiä, sopimus on tehtävä nyt ja sen voi sitten peruuttaa 14 päivän kuluessa sopimuksen teosta.

No, perhana, ookoo sitten. Siis 14 päivän kuluessa, laita sitten tulemaan heti.Pikana tulee! Paperit tuli 3.6., sopimus oli tehty 28.5., eli se siitä pikana tulemisesta. Luin tietenkin sopimuksen läpi. Siinä ei ollut esim sopimusnumeroa, eikä papereista löytynyt tämän firman sähköpostiosoitetta. Osoite sentään ja asiakaspalvelun puhelinnumero. Siitä sähkönsiirrosta oli sanottu, että siirtohinta optimoidaan ottamalla selvää, onko siirtofirmalla tarjolla edullisempia siirtohintoja. Höh? Carunallako olisi? 

Tarkistin oman energiayhtiömme energiahinnat ja huomasin, että siellä on lukuisia vaihtoehtoja. Tuskin tämä Hankinta 365 siis edes energian hinnoilla pystyy kilpailemaan! Soitin asikaspalveluun, 20 minuutin kuluttua sama poika (varmaankin siis nuori mies) vastasi ja sitten oli taas, että hei Kaarina, miten voin auttaa. Kyselin, mitä he tarkoittaa sillä optimoinilla. Sain tuon em. selvityksen. Sanoin, että kaipa heillä jo tässä vaiheessa joku käsitys Carunan sähkönsiirtohinnoista on,  eli olisivat voineet jo sen mahdollisen halvemman hinnan mulle  tiedoksi laittaa. Tietenkin peruutin sopimuksen, kirjoitin vielä varmuuden vuoksi s-postinkin asiasta (s-posti löytyi netistä) ja pyysin siihen vahvistusta, ettei sitten laskun tullessa aleta tivata, etten ole peruuttanut. Netistä löytyi näet kommentteja, että lähettävät aiheettomia laskuja!

Tämä firma siis ratsastaa siirtohintojen alennuksilla! Olemattomilla alennuksilla. Kun on ensin maksanut vuoden perusmaksut kerralla (!!!) 9,90 €/kk, sitten ilmoittavat, että aprilliä, teidän alueen toimittajalla ei valitettavasti ole tarjota halvempia siirtohintoja.

Muistan, että tein vastaavan sopimuksen  jo jokunen vuosi sitten, sama juttu. Mutta kun olin bussissa, en siinä viitsinyt alkaa kinaamaan sen enemmän. Yleensä sanon noille tuputtajille, että minulla on markkinointikielto puhelimessani. On kyllä ihan oikeasti, mutta eipä näytä toimivan, puheluja vain tulee!

6. kesä, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...