Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Varmaan silloin joskus 40 vuotta sitten vannoin, ettei koskaan enää permanenttiä. Dementian takiako lie unohtunut, kun nyt kuitenkin taas lankesin ja otin. Ja nyt vasta vannonkin: ei KOSKAAN enää. Hiukset on katkeilleet 7 cm pituisiksi ainakin takaa sekä muuttuneet kauttaaltaan vihreiksi. Kuin vihreää elotonta naavaa. Voisin esittää Rölli-peikon morsmaikkua.  Ensiksi ihmettelin, kun harjatessa putoili lavuaariin lyhyitä hiuksenpalasia, totuus valkeni pian. Tukka oli pakko leikkauttaa. Menin samalle kampaajalle -hän on hyvä leikkaamaan - odotin vähän, että olisi myöntänyt syyllisyytensä. Mutta ei: NOT GUILTY! Hän totesi vain tyynesti, että sun hiukset on niin tuollaiset hennot, ei niihin permis sovi. Ei yhtään arvellut huuhdelleensa huonosti tai pitäneensä aineita päässäni liian kauan.

Lyhyt on oikeastaan ok ja Jazz-tuotteilla kasvaa nopeasti. Kuluttaja-lehdessä tosin väitettiin, ettei pidä paikkaansa, mutta sekä tytär että minä itse olemme kliinisessä kokeessamme havainneet hiusten todella kasvavan nopeasti: shampoo, hoito-aine ja eliksiiri.

Kliiniset kokeet vihreän värin poistamiseksi sen sijaan eivät ole tuottaneet tulosta. Syväpuhdistava shampoo: ei, askorbiinihappo: ei. Tänään luin, että usko tai älä, mutta ketsuppi poistaa hiuksista vihreän värin. Minähän siitä paikasta kokeilemaan! Ajattelin, että jos Patu ja Tatu kerran laittavat kanelia kainaloon, niin minä voin kyllä ihan hyvin laittaa ketsuppia tukkaan. Kaikkea, mitä voi syödä voi laittaa iholle ja tukkaan! (Ei kylläkään päinvastoin).

Ja katinkontit, edelleen olen naavatukka. 😠

PS. Uusi vinkki somesta: punainen shampoo! Siitäpä kauppaan. Myyjä osasi neuvoa, että kokeile ihan pieneen suortuvaan. Ja anna vaikuttaa ihan vähän aikaa. Tein näin. Viisas neuvo, koska suortuva tuli aika punaiseksi. Mutta vihreä hävisi, parempi punainen kuin vihreä. Ymmärsin, että punaista pitää laittaa säästeliäästi. Sekoitin vähän Olaflexin shampooseen. Tomaatin väristä tököttiä. Sitä päähän ja AVOT: vihreä on poissa, eivätkä hiukset ole punaiset! Vaan sellaiset normit eli hiiren väriset.

29. kesä, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...