Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Postilaitosta on kovasti arvosteltu viime aikoina, korjaan VIIME VUOSINA. Eikä ihme, omakohtaisesti on koettu.

Minulle on saapunut ulkomaanpostiin Vantaalle paketti Amerikasta 6.5. Arvatkaa, onko siitä ilmoitettu minulle! Eihän minun edes tarvitsisi tietää, että paketti on tulossa, kun oletus tuntuu olevan, että joka päivä kurkkaan OmaPostista onko jo tullut. Joskus n. 20.6. aloin ihmetellä, kun muistin kaikkien muiden asioiden seassa, että ai niin, se Erica-ystävän voide oli saapumassa, missähän lie viipyy. Sain Ericalta lähetyskoodin, jonka syötin postin "seuraa-lähetystä"-ikkunaan. Löysin paketin, mutta se oli jo mitä ilmeisemmin lähetetty takaisin, koska olisi pitänyt tullata 20 päivän sisällä. Mitenkä tullaat, kun et tiedä, että se on tullut. Tai et ehkä tiedä, että olisi edes tulossa! Mitä, jos se olisi yllätyslahja! 

Seurantanumeron kun on syöttänyt, pitää myös tietää, mikä yritys on lähettänyt pakettini, USPS (?, UPS:n tiedän, mutten USPS:ää, US post s...?),Yanwen (never heard), Correos de Mexico (hm, yhteistyötä yli rajojen nyt Trumpin jälkeen?),4-72 Entregando, Vietnam post vaiko NiPost (???). Mistä ihmeestä voisin tuonkin tietää?

Kun lopulta sain jonkun elävän ihmisen puhelimen päähän (s-postiahan postille ei voi lähettää, tuskinpa myöskään paperista kirjettä), sieltä sanottiin, että kun ei ole ollut puhelinnumeroa eikä s-postiosoitetta, mihin ilmoittaa, eivät voineen toimittaa. Juupa juu, postille näyttää todellakin olevan tuntematon käsite se, että laitettaisiin ihan paperilappunen postiluukusta! On se vaan niin nykyaikaista, meinaan! Ja entäs se heidän OmaPosti-systeemi? Siellähän on kaikki tiedot minusta, varmaan kengännumeroa ja vyötärönympärysmittaa myöten. Nimellä olisi sieltä löytynyt numerot, sähköpostit, lempivärit summuut!

Tämän elävä olento lupasi selvittää, onko paketti vielä jossain tavoitettavissa ja ilmoittaa minulle. Eipä ole nyt yli viikon aikana mitään kuulunut siltä suunnalta! Jospa heillä ei ole sitä puhelinnumeroa...Tänään sain Ericalta kuvan siitä paperista, jolla hän on paketin minulle postittanut. Siinä on ihan oikein  kaikki nimi- ja osoitetiedot. 

Ihan vähäsen ottaa päähän. Kirjoitin Hesariin, saa nähdä julkaistaanko.Tuskin, postia on haukuttu jo riittävästi.

PS. Tänään  meidän Wayasta tehtiin juttua Hesariin (monen muun koiran ohella). Että siis ainakin joku perheenjäsen saa äänensä kuuluville, tosin Waya ei haukkunut. Ui vaan reippaasti kun toimittajan kamera räpsi kuvia. 

30. kesä, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...