Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Se se sitten varmaan on, siis podcast: kuunnelma Armi Aavikosta. 

Ennen kuunneltiin aina kuunnelmia, istuttiin korvat hörössä radion ääreen kuunnelmailtana (sunnuntai vaiko torstai?). Ja tietenkin jatkosarjat Nimeni on Cox ja Nimeni on edelleen Cox. Pekka Lipposta unohtamatta. Viimeksi olen kuunnellut kuunnelmaa varmaan 50 vuotta sitten. Armi Aavikosta kertovaa on nyt mainostettu koko ajan ykkösellä ja arvostelutkin oli niin ylistävät, että saivat ylipuhuttua. kaksikymmentä 20 minuuton pätkää. Jäin koukkuun ekasta jaksosta , nyt olen sitten jatkanut kuuntelua pitkin päivää.

Kyllä on ensinnäkin loistavasti toteutettu, Armi (Minka Kuustosen äänellä) kertoo elämästään, on haastatteluja ja muisteluita kaiken lomassa. Dannyn näyttelijä (Ilkka Heiskanen) kuulostaa aivan Dannyltä, Liisa Lipsanen (Wanda Dubiel) Liisalta jne. Muutkin näyttelijät on huippuja!

Aivan hirveetä elämää, sua revitään sinne ja tänne, otsikot kertoo vaikka mitä, olet liian kiltti, etkä osaa pitää puoliasi kovassa showmaailmassa. Danny määräilee tullen mennen, et saa edes mennä ystäväsi kanssa (Seija Paakkola) ravintolaan, kun se ei sovi tuotteen 'Danny ja Armi' imagoon. Jne. Todella sydämeenkäypä tarina, kylmät väreet kulki useaan otteeseen, kyyneliltäkään en välttynyt.

Armista olis tullut hyvä empaattinen sairaanhoitaja, hänen ei ikinä olisi pitänyt osallistua missikisoihin. Vähitellen Armin elämä muuttui ihan julmaksi, oli kuin suoraan kauhuleffasta. Häiriköintiä, haukkumisia, solvauksia. Olisi vielä elossa, olisi vasta 63-vuotias. Surku. Kuunnelma paljastaa, miten kamalaa on julkkisten elämä. Sitä se on varmasti monen kohdalla tänäänkin, itse asiassa vielä pahempaa, kun on tuo hiivatin some, joka ujuttaa ilkeät sormensa joka paikkaan.

Mutta tästä edes siis muitakin Ylen podcasteja! Eli kuunnelmia 😉.

7. elo, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...