Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Miten voi raivostuttaa, kun etsii, etsii ja etsii. Tällä kertaa netistä. Oletko koskaan yrittänyt esittää kysymystä Sanoma-yhtiölle? Täältä löytyvät yhteystiedot. Ahaa, hienoa, sinne siis. Sieltä löytyy se  asiakastuki. Vai oliko se sittenkin päinvastoin, ekaks asiakastuki ja sitten yhteystiedot. Ihan sama, IHAN SAMA, koska et kuitenkaan löydä sen kummemmin tukea, saati sitten yhteystietoja. Kierrät kehää niin kauan, että läppärin yläreuna on täynnä avattuja sivuja. Vastausta et ole löytänyt, etkä ole päässyt esittämään kysymystä. Olen muutenkin ihmetellyt noit usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK tai hienommin, ihan peräti englanniksi  FAQ), kuka niitä esittää, kun minä en mistään löydä kohtaa, johon voisi sen kysymyksensä heittää.

Oi voi, sitten oletkin yllättäen Omasanoma-tililläsi. Sieltä voit hallita tilauksiasi! Avot, nyt alkoi Lyyti kirjoittamaan! Vai alkoiko sittenkään? Minun kohdallani oli ongelma, että kun olin ystävällisesti suostunut tilaamaan pitkästä aikaa yhden aikakauslehden ja siitä tuli lasku s-postiin, sattui se laskun sisältävä sähköposti joutumaan hukkateille, ihan roskiin asti. (Oli näet tuo gmail jo ilmoitellut pitkään, että on laatikot täynnä, pitäis tehdä tilaa. Minä siitä innolla tyhjentelemään - ei sekään ihan käden käänteessä käynyt - ,ja tuli vähän liikaa poistettua).

Siispä hallinnoimaan. Tästähän se lasku löytyy. Etsi tilauksesi. Etsin, löytyi - melkein. Anna asiakastunnuksesi, muuten en suostu avautumaan. Hm. Löydät asiakastunnuksesi laskusta...

Pää alkoi kuumeta, höyry jo nousi. Raivopäisenä yritin löytää jonkun linkin, johon voisin muutaman kysymyksen laittaa. Sitten onnistuin -it-nero kun olen - kuitenkin löytämään asiakastunnukseni ja jopa se kadonneen laskuni ao. makasiinin omilta sivuilta. Ja lasku on nyt sitten onnellisesti maksettu. Mutta tilauskin on pantu poikki ja ensi kerralla, kun Hesarin feissarit tarjoo ilmaista sanomalehteä ja siinä sitten ikäänkuin halpana kylkiäisenä jotain aikakauslehtea, otan vähän etäisyyttä. Koronan varjolla sen voi ihan hyvin tehdä (nää pojat ja tytöthän tekevät vain työtään 😉)

25. loka, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...