Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Naapuri sanoi, että katso Maisasta. Siis kenestä Maisasta, eikun mistä Maisasta? En ollut kuullutkaan. Neuvoi, että asenna apsi (!!!)ja katso sitten omia juttujasi. Herranpieksut, mitä ne nyt taas on  keksineet. Eikö se Omakanta nyt jo riitä! Ja Espoossa Terveyskansio. 

Kiltisti asensin Maisan puhelimeen ja siellä oli kaksi viestiä. Ne kertoivat, että 8.10. olen ollut korvaklinikalla. Laitoin viestiä, etten ole ollut, tässä odottelen kutsua, kun vasta 5.10. olin lääkärissä ja sain lähetteen. Maisan ylläpidosta joku vastasi, että siinä on virhe, yritetään parhaillan korjata. Siis missä on virhe? Siinä että tulee olemattomia vierailuja tai siinä, että ne menevät väärään lokeroon: viestit, kun pitäisi olla käynnit.

Eilen aloin soitella korvaklinikalle, että milloinkahan mahtaisi tulla kutsu. Monen, siis MONEN puhelun jälkeen selvisi, että minulla ON ollut aika 8.10. Eikö lähettävä lääkäri sanonut mitään. No, sanoihan se, että laittaa lähetteen, ei muuta. Eikö ne ole voineet soittaa tai kirjoittaa ja ihmetellä, miksi en tullut? Onneksi sain ajan heti tälle aamulle.

Pihalla tapasin yhden toisen naapurin, joka päivitteli rokotteen ajanvarausta. Hän oli ollut heti asialla, kun saattoi varata influenssarokotteen, varausjärjestelmästä kuitenkin sai vain koronarokotteita. Sanoivat, että siinä on heillä virhe, korjasivat sen onneksi tuota pikaa, saattoi valita 1) koronarokoteajan tai 2) kausi-influenssarokoteajan.  Tällä naapurirouvalla ei ole tietokonetta, eikä älypuhelinta, joten jonkun Omakannan tai Maisan kanssa pelaaminen ei onnistuisi. Niin ja Maisasta hänkään ei ollut kuullut. Mikä ihmeen Maisa? Eikö voisi olla jaossa infoa joka kotiin! 

Nyt katsoin netistä, sieltä löytyi ohjeet Maisan käyttöön ja kirjautumiseen. Ja selvitys, että Maisa on asiakasportaali, jossa voi katsella ja täydentää omia sosiaali- ja terveystietojaan.

Mikä se portaali sitten on? Hienolta kuulostava uudissana!

PS. Korva- ja kurkkupolilta lähtiessäni lääkäri sanoi, että lähete ultraan tulee sitten sinne Maisaan. Siellähän se jo olikin, mitäs minä it-nero tässä valittamaan 😉,

26. loka, 2021

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...