Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Päättäjät, poliitikot, valtamedian edustajat, lääketeollisuuden kätyrit, kaikki he ottavat plasebopiikkejä kameroiden edessä, muuten eivät suurin surmin ota rokotetta. Nehän ovat niitä eutanasiapiikkejä. Ystäväni on vankasti tätä mieltä. Ihan oikeasti. Tätä ei suuri yleisö tiedä, koska valtamedia pimittää nämä asiat meiltä. Kun kysyn, mistä hän sitten tietää, saan luettavaksi ja katsottavaksi sarjan MV-lehden artikkeleita, tokentube-videoita tai rapsodia.fi- sivuston totuuksia. Kuulema meitä uhkaa valtava katastrofi, kaikki rokotetut saavat aidsin ja kuolevat.

Nyt on jo Englannissa alkanut kansainvälinen oikeudenkäynti tätä rikosta ihmiskuntaa vastaan, eli massamurhaa, joka on rokotteiden muodossa käynnissä. On olemassa MKR-niminen asiantuntijajärjestö, johon Suomessa kuuluu kuulema jo 3500 asiantuntijaa, sen nettisivuston kautta pääsee seuraamaan tätä rikostutkintaa tai oikeudenkäyntiä.  Grand Jury. Näin kertoo tämä organisaatio olevansa, joka selvittää tämän  pandemiasuunnitelman laatimista ja toteuttamista, siis rikoksia ihmisyyttä vastaan. Ne kuulema sitten tuomitaan valamiesyhteisössä ympäri maailmaa. "Koska emme ole onnistuneet löytämään tuomioistuinta, joka kuulisi todistusaineistoa nykyisen järjestelmän tuomioistuimissa, ryhdymme tähän menettelyyn nykyisen järjestelmän ulkopuolella ja luonnonoikeuteen perustuen." Miksihän eivät ole löytäneet? 

On vain sanottava, että hallelujaa. Kuulema maailman hallitukset ovat joutuneet korruptoituneiden ja rikollisten valtarakenteiden valvovan vaikutuksen alaisiksi... Noh, sehän kyllä varmaan on totta monissa maissa, mutta ei todellakaan meillä, ei Pohjoismaissa, ei Keski-Euroopassa. 

Tiedämme, että maailmassa on paljon  mätää, korruptio rehottaa, lääketeollisuus rikastuu (mutta myös kehittää toimivia lääkkeitä ja rokotteita), hirmuvaltiaat pitävät valtaa monissa maissa, ihmisiä pidätetään syyttä, kidutetaan, tapetaan. Mutta että nyt sitten jotkut harvat ja valitut tietävät, miten meitä huijataan ottamaan nuo tappavat piikit, koska oikeasti koko korona on ihan keksitty juttu, pikku flunssa. Entäs ne teholla olevat ja kuolleet? Ei niitä oikeasti ole. Lavastusta kaikki, tilastoja väärennetään ihan törkeästi. Kun joku kuolee syöpään, se kirjataan koronakuolleeksi. Kaikki meille syötetyt asiat on valetta, Suomessa on vain yksi pulue, joka tietää totuuden, me kaikki muut olemme sokeita ja aivopestyjä.

Tiedossa on, että maailmaan on tulossa  Great Reset. 

Ettäs tiedät. Ja amen.

(Oikeasti tuo oli vuoden 2020 suuren talousforumin nimi. Salaliittoteoriat, joihin kaikki tuo ylläoleva, ystäväni täytetä totena levittämä "info" kuuluu, vakuuttavat, että maailmassa pian tapahtuu vaikutusvaltaisten kapitalistien ja poliitikkojen johtama autoritaarinen, sosialistinen maailmanhallinnon uudistus: Great Reset)

14. helmi, 2022

2

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...