Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Opetetaanko sitä oikeasti koulussa? Joskus siitä ainakin puhuttiin. Minun aikanani ei kyllä opetettu, joten ehkä se on ymmärrettävämpää, että minun ikäiseni haksahtaa kaikenlaisiin feikkiviesteihin. Vai onko? Eikö ihan sen tavallisen maalaisjärjen pitäisi riittää, että tajuaa, mikä on  totta ja mikä ei.

On ymmärrettävää, että Natosta ollaan eri mieltä, joku näkee sen uhkana ja vihollisten lisääntymisenä, toinen taas turvana ja kavereitten lisääntymisenä. Mutta että nähdään ukrainalaiset natseina ja venäläiset pelastajina, jopa koko maailman pelastajina, tämä menee jo yli ymmärryksen. Ja ihan järkevinä pitämäni ihmiset. He ovat mielestään oikeassa ja minä väärässä. Minä taas olen täysin vakuuttunut omasta mielipiteestäni.

Onhan toki paljon asioita, joista ei kaikkea tiedetä. Myönnettävä on, että rokotuksissa voi piillä vaara, onhan se jo todettu; mutta että joku on täysin vakuuttunut siitä, että meitä tietoisesti huijataan ja pahantahtoisesti johdatetaan ottamaan piikit, tarkoituksena vahingoittaa meitä. Tappaa jopa. Että tullaan näkemään, miten vähän ajan kuluttua tässä  aletaan kuukahdella yksi toisensa jälkeen.  Nämä henkilöt levittävät uutisia ja kaikenmaailman klippejä, joissa muka  todistetaan tällaiset tiedot oikeiksi. Ja meidät luokitellaan siinä samalla idiooteiksi, kun ei uskota näitä (feikki)uutisia.

Samat henkilöt, ainakin osittain, todistavat, että sotaa ei ole olemassakaan, on vain pikku operaatio meistä suoraan etelään. Siellä sitä vain pannaan natsihallintoa ruotuun! Järkyttää ajatella tulevan suunnuntain ja maanantain tapahtumia. Toivottavasti ei mitään kamalaa tapahdu.

Ja sitten on heitä, joita maailman asiat ei hetkauta sinne eikä tänne. Haluavatko suojella itseään ahdistukselta vai eivätkö muuten vain välitä? Kun ei asioille kuitenkaan mitään voi? Elämä on jo tarpeeksi rasittavaa ja mutkikasta, miksi rasittaa itseään vielä kaikenlaisella ylimääräisellä. Se ei minulle kuulu, enkä ole kiinnostunut. Turhaan vain jauhetaan ja päivitellään. Katsotaan  vaikka Huvilaa ja huussia tai Maajussille morsianta. No, saahan sitä niitäkin katsoa, mutta jos nyt sitten kuitenkin niiden  lisäksi  vaikka edes uutiset?

7. touko, 2022

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...