Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Sotilailta kaapatut testiviestit todistavat, että Ukrainan itärintaman venäläissotilaat ovat ihmetelleet, miten ukrainalaiset eivät otakaan heitä vastaan sankareina ja vapauttajina, vaan osoittavat vihamielisyyttä. Tätähän me länsimaisen tiedonvälityksen ei ihmetellä ollenkaan. Tiedetään, että Venäjä on aiheetta hyökännyt itsenäiseen Ukrainaan. Vallannut itäosan ja jo 8 vuotta sitten Krimin. Mutta kun se tavallinen venäläinen ei sitä tiedä. Tavallinen Tatjana ja Igor ja meidän mamuskansa ja babuskansa tietää tästä sotilaallisesta erikoisoperaatiosta juuri sen verran, minkä Putin haluaa heidän tietävän. Että heidän rohkeat, isänmaalliset sotapoikansa haluavat oman henkensä uhalla vapauttaa ukrainalaiset natsien vankeudesta. (Joiden johtajana muuten on juutalainen presidentti!)

Me tiedetään totuus. Tosin se totuus on nykyään niin häilyväinen asia, ettei moni luota oikein mihinkään tietolähteeseen. On ryhmiä, jotka elävät kuplassa, jossa uskotaan kaiken mitä heille  kuplan ulkopuolelta tarjotaan, olevan valetta. Valtamedia valehtee, on se iskulause, jota toistetaan. Ikäänkuin eduskunta ja hallitus, lehdistö ja muu media olisivat liittoutuneet jonkun pienen ryhmän ohjattavaksi ja käskyläiseksi. On tulossa The Great New Order, vai miksi sitä nyt kutsutaan. Joopa joo, Bill Gates ohjailee meitä miljardeillaan, tekee meille mitä tahtoo, leikkii Isä Jumalaa. Sotaa ei ole, eikä tautia, jonka nimi on Covid-19. Jossakin vaiheessa meitä sirutettiin rokotteilla, missään tapauksessa rokotteet eivät auta muuta kuin  lääketeollisuuden osakkeen omistajia, koska koronaa ei siis ole, on vain normaalia pikku flunssaa. Kaikki kuolemat kirjataan koronakuolemiksi jne jne. Juuri pari päivää sitten minua valistettiin näin. Ne meistä, jotka ovat sairastaneet koronan, tietävät asiasta vähän enemmän. 

Sotaa ei ole, on vaan se mainittu operaatio. Välttämätön. Hiljattain tuli kaksiosainen dokumentti siitä, mitä liikkuu Putinin pään sisällä. Niin paljon kun on nyt ollut näitä dokumentteja, tämä oli silti hiemen erilainen. Miten pikku virkamiehestä kehittyy suuruudenhullu diktaattori. Nykyaikana, Euroopassa. (Onhan Venäjä Eurooppaa ainakin Uralille asti.) Eikö meidän jo pitänyt olla nähnyt ja oppinut? Ja näitä hitlereitähän on alkanut nousta kuin sieniä sateella. 

Voittaako oikeus koskaan? Ja minäkö tiedän mikä on oikeus, mikä on oikein? No tiedänpähän vaan, osaan nähdä, olen oppinut olemaan kriittinen. Tai niinhän sitä luulisi. Nyt sitten sanotaan, että kun ei uskottu niitä, jotka varoittivat Putinista, niitä pidettiin vainoharhaisina, vanhan maailmanjärjestyksen vankeina. Eli ei ole osattu olla kriittisiä, on haluttu uskoa, että todellinen muutos on tapahtunut idän suunnalla. Olisi vaan pitänyt uskoa isiämme, jotka sanoivat sen vanhan viisauden; ryssä on ryssä, vaikka jne.

Inhottavaa, kun joutuu yleistämään. Onneksi meillä on Ville Haapasalo, joka tutustutti meidät oikeisiin venäläisiin, niihin, joita Putin nyt manipuloi. Nehän oli ihan mukavia ihmisiä. Eiväthän ne nyt mitään sotaa tahdo (muistattehan vanhan kommunistilaulun: Jevgeni Jevtusenko runoon tehdyn: Haluavatko venäläiset sotaa*) ), päinvastoin kitkeä natsismin lopullisesti. 

Kuplassa elävillä on oma kuplansa sisäinen maailmansa. Valta Kuuluu Kansalle ja Kristallipuolue - ne julistavat totuutta taudeista, maailman taloudesta, sodasta, Trumpista ja ties mistä. He  eivät näe kuplan läpi, heitä ei saa sieltä ulos kiskottua, ei sitten millään. Ns tosiuskovaiset kuuluvat samaan klaaniin, tosin eri syistä.

*) Tässä yksi säe em kommarilaulusta:

Ei kärsinyt se armeija
vain oman maansa puolesta
vaan jotta koko maailma
nukkuisi yönsä rauhassa
Kun painaa päänsä pieluksiin
New York, Pariisi ja Wien
unensa kertoo rauhallaan
ei sotaa toivoa, ei sotaa toivoa
voi venäläiset milloinkaan

1. elo, 2022

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...