Kaarinan kotisivu

Tänään ajattelin...

Nyt meillä on sitten Teneriffan serkku, Ruotsin serkku,  julkkisserkku, Amerikan serkku - heitä on oikeastaan kaksi, toinen Chigacossa, toinen jossain päin Lousianaa -, Saksan serkku ja Turkin serkku. Äidinpuoleinen serkkukööri on siis melkoisen laaja ja monipuolinen! On pappia ja lukkaria, talonpoikaa ja kupparia. Melkein. TV-tähteä ja puoskaritohtoria ("lääkäriä") ja ihan oikeeta tohtoria (ei lääkäriä). Muutama täyspäinen eläkeläinen täällä maailman onnellisimpien ihmisten maassa.

Mutta että tämä yksi serkku nyt juuri äskettäin päätti muuttaa pysyvästi Erdoganin Turkkiin! Niin kauas EU:sta kuin mahdollista, sanoi lähtiessään. Nähnee ihan toisenlaisen totuuden kuin me muut: EU kaikkine valtioineen on heikko, valehteleva, tuhoon tuomittu kokoonpano. Natsi-kokoonpano natsihallituksineen. Jos sekku olisi nuori, voisi ajatella, että tämä nyt on tuota itsensä hakemista, oikean totuuden etsintää, mutta ei, saman ikäinen on kuin minä. Vanha ihminen. Myy omaisuutensa täällä Suomessa, on osin jo myynyt, ostaa lisää omaisuutta Turkissa ja asuu siellä loppuelämänsä. Ei pelkää diktatuuria, ei pelkää islamismin vallalle pääsyä (siis vielä enemmän kuin nyt), ei burkha- tai huivipakkoa. Ei kaipaa Suomen terveydenhoitoa, vanhustenhoitoa, ei luontoa ei mitään. Turkki on parempi. Demokraattisempi. Ainakaan ei natsimielinen.🤔

Minä en voi ymmärtää häntä ollenkaan. En vaan voi! Mutta aina on serkku ollut nopea käänteissään! Siinä ei paljon nokka tuhise, kun panee tuulemaan. 

Rokotuksia hän ei suurin surmin ota, kuka hullu nyt vapaaehtoisesti antaa piikittää myrkkyä itseensä! Tulemme vielä näkemään, mitä tästä ainaisesta rokottamisesta seuraa! Neljäs piikki, viides piikki, kuudes, seitsemäs, kahdeksas... Mutta eipä hänellä koronaakaa ole ollut! Niin että kenen totuus se on se oikeampi? Mistä minäkin tässä nyt saan tietoni, tämän oman totuuteni? Niiltä valehtelevilta THL:n ja sosiaali- ja terveysministeriön virkamiehiltäkö? Miten ihmeessä olen niin aivopesty, että uskon Hesariin ja Yle1:n uutisiin? Enkö ymmärrä, että siellä nuo mikasalmiset ja mattiröngät syytävät suustaan ihan pokkana kaikken aikaa vain valheita?

Kun ei tuo Ano Turtiaisen uusi puolue VKK (Valta kuulu kansalle) näytä ainakaan vielä saavan sen enempää kannatusta (sitä serkku mainosti fb-sivullaan), eivät piruparat - siis me - ymmärrä, että vain tämä puolue toisi edes toivon demokratiasta tähän synkkään Suomeen, niin parasta vain karistaa pohjolan tomut jaloista ja muuttaa Onnen Maahan: Turkkiin. Hyväksi havaittuun Turkkiin. Noh -eipä ainakaan tule kylmä. 

Amerikkahan on jo vuosikymmenet ollut demokratian ilosanoman tuoja noissa surkeissa, takapajuisissa maissa! Oikein on yritetty asevoimin sitä demokratiaa sinne levittää. Ja ent.ulkomin.Pompeon voimin. Mutta nyt on näitä ent.pres. Trumpin hengenheimolaisia liikkeellä toiseenkin suuntaan. Unkarin pääministeri Viktor Orbán oli hiljattain puhumassa USA:n CPAC-konferenssissa (konservatiivien kokous) ja sai aplodit seisoviltaan. Hän siis vei sitä todellista demokratiaa Amerikan oikeistolaisille!

Maailma on jakautunut. Sitähän se on toki kautta aikojen ollut, milloin mistäkin syystä, mutta tämä nykyinen jako tuntuu vaarallisemmalta kuin mikään aiempi. Vai johtuuko se vain siitä, että tämä tapahtuu juuri meidän aikanamme. Tai siitä, että me ei ymmärretä jotain syvällisempää totuutta?

15. elo, 2022

1

Uusimmat kommentit

10.09 | 14:46

Hei oletkohan sisareni? Laita viestiä jos tuntuu siltä. P.0452019202 .t.pertti

15.06 | 17:17

Sitä ajatellen juuri, klo 9

15.06 | 13:12

Muistithan varata aamuajan kun pitää olla syömättä ennen niitä kokeita

18.05 | 09:34

Hei, Lähtikö keinutus pois yhtäkkiä vai helpottiko hiljalleen?entä tei...